A zrovna z dneška mám taký zážitok (a nečakajte pointu). Len tak si nezávezne masturbujem a pozerám pritom ako si to dve slečinky rozdávajú a trú si o seba pohlávné orgány. Keď tu sa zapne ten sexchat čo pri podobných stránkach vyskakuje, a miesto zvyačajného "Do you wanna sex with me?" tam je napísané niečo v zmysle "Do you think a greece debt ruined global economy?" (angličtinu si nevšímať)
naposledy keď som nemohla zaspať, tak som vyliezla na okno a sedela na okne a pozerala do parku, ktorý máme hneď za domom... keď som začala fakt mrznúť, tak som zaliezla do postele a hneď som zaspala
Ja ležím v posteli a čakám na to, kedy konečne zaspím. Ale keď som mávala problémy so spánkom, brala som Persen alebo pila čaje z valeriány alebo mäty/medovky a pomohlo. Ono to dosť závisí aj od psychiky.
rozmyslam nad blbostami a ani neviem ako a uz je to sen a spim ale v lete niekedy neviem spat od tepla tak sa stale posuvam po posteli kde to nie je ohriate a po case sa to aj tak cele ohreje a idem na balkon sa nadychnut cerstveho vzduchu a aj pri spanku sa odporuca mat pootvorene okno aby sa dobre spalo a na mna to posobi
rozmyslam nad vselicim a casom zaspim v lete ked je teplo som sa v detstve dakedy presuval po posteli na chladnejsie miesto, ale teraz mavam otvorene okno cele leto. A este studene mlieko byva dobre na spanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A zrovna z dneška mám taký zážitok (a nečakajte pointu). Len tak si nezávezne masturbujem a pozerám pritom ako si to dve slečinky rozdávajú a trú si o seba pohlávné orgány. Keď tu sa zapne ten sexchat čo pri podobných stránkach vyskakuje, a miesto zvyačajného "Do you wanna sex with me?" tam je napísané niečo v zmysle "Do you think a greece debt ruined global economy?" (angličtinu si nevšímať)
WTF ?
je dobre dat si trochu kavy a zaspis... este som to neskusala ale kto vie...
aaa inak nerobim nic, cakam v nadeji ze zaspim,az je rano....