čítam knihu, alebo sa natáčam s kamerou (to ma uspáva)... alebo niekedy mi pomáha aj meditácia... popr. skladám pesničky, alebo píšem scenáre... ale pesničky väčšinou skladám počas spánku, takže asi najviac mi pomáha čítanie alebo ešte keď sa prechádzam po dome
nechávam sa uniesť myšlienkami a potom si spätne prechádzam prepojenia, preberám asociácie, skúmám svoje myšlienkové pochody, "prehrávam" si v mysli piesne, jednoducho sa snažím unaviť mozog
Už som si skúsila čítať, hľadieť do blba, zamrznúť na balkóne, počúvať hudbu, dívať telku,... no, až som sa dopracovala sem. Dúfam, že ma tu čoskoro odtne.
vrtím sa,točím,odkopávam..hrám sa s mobilom,keď prejde okolo izby mama mobil skrývam..
potom občas čítam pri svetle mobilu..a keď už vidím červené flaky,pustím si hudbu..a ráno mám dotlačený chrbát od sluchadiek a vybitý mobil..asi tak nejak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Alebo rozmyslam
mam nejaky takyto luster, takze dookola pocitam tie lampicky
a keď neviem zaspať tak načúvam do ticha, rozmýšľam a vymýšľam rýmy
(dáva to zmysel, nakoľko som za posledné 2dni dokopy naspala 10h a dnes som už nechcela chodiť ako múmia).
ale späť k téme... predstavujem si udalosti, ktoré chcem aby sa stali.
alebo skrátka, len premýšľam nad všeličím čo ma v daný moment popadne.
potom občas čítam pri svetle mobilu..a keď už vidím červené flaky,pustím si hudbu..a ráno mám dotlačený chrbát od sluchadiek a vybitý mobil..asi tak nejak.
inak stále rozmýšlam až sa tými hlúposťami neunavím a nezaspím. a keď nezaspím tak tie hlúposti kreslím.