@melancholik lebo som mega chorá a moja cesta po svete je momentálne tak ku doktorke a domov, kde ma nečaká nikto nenaráźam na nikoho konkrétneho. Jednoducho nejaká blízka osoba ktorej nepríde čudné keď za ňou len tak prídeš a povieš že potrebuješ objať
počúvam hudbu prevažne a som na tumblr (ale to je asi úplne najhoršie), alebo si pustím nejaký film, keď chcem aby to prešlo tak robím dačo produktívnejšie.. čítam, píšem, kreslím si, alebo upratujem, to ma vždy tak upokojí
Tak sa nechcem cítit nikdy. Vtedy si vždy nájdem niečo, čo by som mohla urobiť. Napríklad upratujem dom. Aby som nemyslela na to ze som sama, aby som sa niečím zamestnala. Hlavne na to nemyslela. To pomáha.
tiež by som rada vedela, lebo mne už je z toho stavu zle... choroba na mňa lezie, stále som zavretá na izbe mimo domu a blízkych ľudí a učím sa do rána... ide ma poraziť, priateľ sa tiež stále učí a je v inom meste... najradšej by som už spravila skúšky a išla za rodinou
A čo robím - neviem čím to je ale snažím sa pomáhať ostatným, buď osobne alebo formou internetu...možno nejaká debilná forma altruizmu - ale je to pocit na nezaplatenie.
Celý život som býval obklopený ľuďmi, spoznával som nových a nových, vznikali kamarátstva no nakoniec som zistil, že som v konečnom dôsledku aj tak sám. Najhorší pocit čo môže ľudská bytosť zažiť je samota. A keďže kontakt s ľuďmi viedol k samote tak skúsim po 30tich rokoch tú druhú variantu. Snáď si na to zvyknem.
@anetk och tak potom chápem ako to myslíš a je pekné že o tom píšeš ... myslím že takých ľudí ktorým to vôbec nevadí a nepríde čudné je velmi vela aj vrátane mna ...
a naspäť k teme, čo robim? hm snivam o tom ... aké by to bolo keby to bolo reálne ... a nepriamo nabádam ludí ktorých poznám že take niečo potrebujem a občas sa podarí ukradnúť také male objatie občas zase nie ... ale netreba sa vzdávať
@melancholik ale niekedy nevieš, ku komu si to môžeš dovoliť, či to niekoho nepobúri alebo tak. ale ja patrím tiež k tým ľudom ktorých by to len potešilo inak to o tom snívaní poznám @trtken aj ja to robievam
vacsinou ked sa citim sama zbalim si svestky a idem sa prejst niekam na par hodin, najcastejsie pozorujem ludi, ktori sami nie su, pisem, spoznavam nove kuty londyna, obcas i pijem, ale nerada pijem sama... poslednych parkrat som isla do kina (minule dva ci tri razy za den) a odkedy mam fotak, tak chodim nieco pofotit..
vlastne sa citim sama stale ked mam volno takze takto travim svoje dni volna ked prave neleje ale mne sa to paci, asi mam rada samotu a hlavne radsej budem sama ako keby som mala svoj cas travit nekvalitne s ludmi, ktori za to nestoja.
aha, v nadpise je ze ked nemozem nikam chodit... tak to neviem, ja nenavidim byt doma, i ked som chora tak musim byt vonku niekde, vcerajsok som cely stravila doma ale i to len preto lebo brutalne lialo a neviem, to je odjebany den pre mna, ja musim niekde byt, nieco vidiet, nieco zazit... ja neobsedim doma no, takze v takom pripade by som sa asi len odjebala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
čítam
plačem
jem
a keď ej to fakt nakokot tak si pustím doctora who...
keď je to už pár dní čo sa mi endá zahnať táto nálada, pustím si Big Fish
alebo skočím na skype a otravujem nech ideme skajpúvac
kedysi som vtedy písaval/depkoval ľuďom, ale to sa veľmi snažím obmedzovať.
A čo robím - neviem čím to je ale snažím sa pomáhať ostatným, buď osobne alebo formou internetu...možno nejaká debilná forma altruizmu - ale je to pocit na nezaplatenie.
Celý život som býval obklopený ľuďmi, spoznával som nových a nových, vznikali kamarátstva no nakoniec som zistil, že som v konečnom dôsledku aj tak sám. Najhorší pocit čo môže ľudská bytosť zažiť je samota. A keďže kontakt s ľuďmi viedol k samote tak skúsim po 30tich rokoch tú druhú variantu. Snáď si na to zvyknem.
a naspäť k teme, čo robim? hm snivam o tom ... aké by to bolo keby to bolo reálne ... a nepriamo nabádam ludí ktorých poznám že take niečo potrebujem a občas sa podarí ukradnúť také male objatie občas zase nie ... ale netreba sa vzdávať
@trtken aj ja to robievam
vlastne sa citim sama stale ked mam volno takze takto travim svoje dni volna ked prave neleje ale mne sa to paci, asi mam rada samotu a hlavne radsej budem sama ako keby som mala svoj cas travit nekvalitne s ludmi, ktori za to nestoja.
a nič s tým nerobím.
nemám ako.
pozeram fotky a pocuvam hudbu.
Pozeram rozpravky