@simona12121 nesmej sa tomu ale najlepsia vec ked ti je zima a mas teplotu si obliect zimnu ciapku a nech si ju aj pocas spania. vsak aj tak si doma a nikto ta nevidi a nemusis byt pod perinou a dychat vydychany vzduch a samozrejme aj teple oblecenie je dobre, za 3-5hodin sa prepoti ale to nevadi oblecies si nove, a hlavne matovy caj ten podporuje potenie. Potenie je kluc k rychlemu uzdraveniu ked si chora.
@makacik ty deges ked a clovek 40stupnove horcky alebo menej a je mu tak zima ze skoro nic nepomaha tak hlavu pod perinu je asi jedina moznost aby nebola zima, alebo zimna ciapka. uvazuj najprv s tym co mas v tej hlave a az potom odpisuj....
@mefistofel A v čom pomôže to že bude mat aj hlavu pod perinou ? akurát tak to že sa tam bude dusit jak sprostá...nikdy som nevidel človeka ktoremu by bola zima na hlavu tak tu nerob najmudrejšieho a tú vydrbanu čiapku si daj na seba ty... ty degeš...
@simona12121 tak ja len dobre radim neboj, ked si chora dolezite je aby si mala hlavu v teple, len tu menej obdareny ludia snazia vyryvat cez internet, aj lutujem ze som mu odpisal prvy krat
@mefistofel on je asi na to stavaný , čo ty vieš D ale dnes som na tom bola tak zle že žiadna čiapka šál a rukavice DDDDDD ale studené obklady na ruky , nohy a hlavu ďakujem môjmu šikovnému bračekovi, že sa o mňa tak skvele postaral
@simona12121 tak drzim palce nech sa z toho dostanes, ale tak namesto toho aby si bola pri pocitaci tak radsej lez v posteli ale bez notebooku na kolenach tak ja neviem ako sa lieci ked uzivas lieky, tie som uz minimalne 6rokou neuzival, sice aj ked som ich uzival tak som ich neuzival , ale ja som bylinkar tak na liecbu pouzivam ine metody ale v kazdom pripade kazda medota spociva v lezani a odpocivani
@mefistofel cely deň prespim a až večer sa zobúdzam tak nerob hej ? D ale ne ja akože koli mojim drbnutym chorobam som už 3. rok bola pri mori a vobec ale vobec mi to nepomaha, ta ja neviem čim to je.. ale ta teraz čo som chora no ta taka som ešte nikdy nebola a ten notebook nemám na kolenách, ale ne bruchu!!
@simona12121 a ked si stale chora tak zacni brat nieco na obranischopnost alebo volake vitaminy, alebo skus pit denne zeleny caj(ale kvalitny sypany) a sem tam aj zihlavovy caj, mozno trosku pomoze zvysit tvoju obranischopnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov