Ja ked sa nahnevam snazim sa pocitat do 10...Myslite ze to pomaha?? nie nepomaha ... Pri mojej segre musim pocitat do 1000 ani to nepomoze.. a co robite vi??????
KRIČIIM!!ako napriklad teraz na sestru!!tak ako, ja ju pustim na pc bez slova,sedi tu dve a pol hodiny a potom ma nechce pustit...a ked uz som tu ja asi tak hodinu pride a povie kedy ju pustim ja,a ja jej nato,nech pocka,ze ja som jej vtedy nic nehovorila ked sem prisla..a ona ze ja si nepamatam!!!!neslahlo by vas?!!mozno to nepochopite co som napisala ale strasne ma to nasralo..
Ja mam tiez nervy na moju segru.. Pretoze mi sme dvojicky. A ona mna pozna dokonale takze len ona vie na mna tahy.. A ked ich pouzije by som ju zabila ale pri tom ju mam rada
mám niekoľko stupňov nahnevanosti
1. - nadávam
2. - nadávam ale tak strašne moc že už ani neviem prečo (väčšinou si už nadávky aj vymýšlam)
3. - búcham do všetkého čo príde pod ruku (chúďa sestra niekedy má taku smolu že ide okolo
4. - tiché zlo (najhorší hnev) pár dní som ticho a na koniec to vybuchne a vtedy je najlepšie sa ma nič nepýtať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1. - nadávam
2. - nadávam ale tak strašne moc že už ani neviem prečo (väčšinou si už nadávky aj vymýšlam)
3. - búcham do všetkého čo príde pod ruku (chúďa sestra niekedy má taku smolu že ide okolo
4. - tiché zlo (najhorší hnev) pár dní som ticho a na koniec to vybuchne a vtedy je najlepšie sa ma nič nepýtať
a hlavne sa vzdialit od zdroja hnevu