asi sa o tom rozprávam s niekym, komu dôverujem... inokedy otvorim vlasku vinka a zapalim si a taktiez byvam vtedy neproduktivny, sedim za netom, a kukam blbosti... aj ked vlastne... zlepšiť by to mohla nejaka ina aktivita, ktora by ma viac naplnala vidííís? to je nápad
hmm tak je negatívne zareagovanie a pozitívnejšie .... negatívne - buď sa ľutujem, alebo fakt už nemám síl tak si len ľahnem a spím ( nemám chuť nič riešiť, prremýšľať ) , vyvŕšim sa na ľuďoch ...ako nie úmyselne, ale tak od situácie sa mi zmení zmýšľanie, nálada.... pozitívnejšie - idem medzi ľuďí, alebo tvorím, počúvam hudbu, pozerám filmy
nájdem si nejakého kresťana, chvíľu sa s ním snažím diskutovať, a naplní ma úžasný hrejivý pocit že "som síce prázdny, osamelý a bezmocný, ale aspoň nie som magor neschopný racionálneho myslenia!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
inak sa do seba pohrúžim a premýšľam
a som ti vďačná za to, že si sa zveril aj mne
a niekedy píšem depresívne statusy
Ostatné sem napísať nemôžem, pre prípad, že mi nick kontroluje mama.
heh, nemám prečo sa takto cítiť, môj život je naplnený láskou k všemohúcemu Pánovi na nebesiach
niekoho otravujem na chate
hrám sa na PC
alebo len tak bezcielne surfujem na nete
ale vacsinou sa obklopím ludmi,vyrozprávam sa,kukam serialy alebo proste sa zamestnám nejako
raz za kalendárny rok si poplačem a po 10-tich minutach sa prefackám,či mi nejebe alebo čo. na tom sa zasmejem a idem niečo zase robit
citat,cvicit,hocico. proste sa neopúšťať. alebo ked sa aj opustas,povedz o tom niekomu,mozno ta donuti nejakym sposobom to zmenit