Pomyslím si na svojho chlapa, alebo sa s ním stretnem, alebo sa teším z maličkostí naokolo, pustím si obľúbenú hudbu... vždy je to niečo iné, je toho viac, proste vždy tak podľa dňa a nálady
dovolim kolegovi aby docasne nakopal do zadku moju profesnu pretvarku a hoci sa s nim v kancelarii pobijem o inkriminovanu fotokopiu jeho inkriminovanej casti tela (a prasce pohov , rit to nie je alebo sa skratka spravam menej "vyzreto" .. potom mi endorfiny vydrzia aj dva dni a civilizovanejsie .. vylety v okoli .. kino, vecere s priatelmi .. a vyborna hudba .. to musi byt
niekedy mi postačí Maroon 5 moves like Jagger a poriadne sa vyblázniť v izbe,alebo niekedy partička,občas dobrí film ale niekedy to nemá na moju kamošku Aničku,či Valiku.
ale aj tak ma pri každom rozveselí Patrik ale musím aj ja chcieť mať dobrú náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo môj obľúbený seriál........mám ich 6, takže ak jeden nejde pustiť, dám si druhý
ale aj tak ma pri každom rozveselí Patrik ale musím aj ja chcieť mať dobrú náladu