teraz som taka dost smutna a ani newiem ze preco. nic ma nebawi a nic ma nedokaze nadchnut. newiem sa na nic sustredit. bi som bola schopna tri hodiny presediet na mieste a newnimat a na nic nemisliet.
wtedi si qreslim. rvozne blbosticki, taqe co sa mi pasia alebo nepasia a potom ix wigumujem. a qreslim dalej. dokial sa mi pasit nebude. a potom ubehne hodinqa a sa napapam. a potom zase. a pustim si pesnicku, nejaqu peqnu. taaq.
a k teme.. ja sa vyrevem niekedy a niekedy sa este voiac zdeptam smutnou hudbou.. niekedy sa proti tomu neda robit nic.. mne nepomahakeby som sla s kamoskami ze sa odreagujem..
Najprv 2 hodiny plačem, potom začnem písať blog... zapálim si a potom daný blog vymažema idem hrať CSko...a takto to chodí skoro každý deň po dobu jedného roku...
ja som mala taketo obdobie napisala som to sem a powem ti je ti to na nic tu ti ludia len kokotiny vypisuju tu ti ludia nepomozu mozno vynimky ale skusim ti poradit nekomu sa vyrozpravaj a vpohode vykasli sa na vsetkych je to tvoj zivot nech sa ti don nikto nestara - moj nazor
Ľudia spamätajte sa. Veď máte ešte málo rokov na to, aby ste mali takéto problémy. Ešte neviete čo je život a ničím ste si neprešli, to nie je depresia, to je to, že všetok voľný čas trávite doma za compom namiesto toho aby ste niekam vybehli. Veď je toľko možností, len to by trebalo najprv chcieť, však.
Pri mojej náladovosti to zažívam dosť často, ale poviem si, že je to len preto, lebo mám možno nejakú psychickú poruchu, PMS, krámy, zlý deň, vyfajčím more cigariet, niečo napíšem, na niekoho sa vykričím, prejdem sa, pritúlim sa k môjmu mužovi, prípadne sa zhúlim, dám si sex a je mi fajn.
V žiadnom prípade by som nebola nonstop sama niekde zavretá. To nepomáha.
Minule to trvalo takmer dva mesiace vkuse, to uz ma dost zralo. A potom prisiel LIST. Jeden, jediny list. A ja som bola razom "zdrava". Stacia take malickosti... Ale musia mat pre nas absolutne jedinecny a nevsedny vyznam. Aj keby mali byt iba predstavami .
Najprv by som chcel povedat, ze som absolutne sokovani, ze 12 a 14 rocni maju taketo pocity ! wtf ? Inac momentalne som na tom tak zle, ze uz 2. den som nespal a dnes to tiez na spanok nevyzera...ale to sa uz asi zosypem, neviem zaspat...a ja ti iba poradim, ze ked ti je zle...rob co mas rada...to je jedno co, ale rob co mas ozaj rada...ja si rad zahram PC hry, idem do posilky, alebo pozeram serialy, alebo idem s kamosmi do mesta si trochu vypit...ale to az tak rad nemam lebo potom mi je na 2. den este horsie ]]
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
no tazko sa hlada nieco proti tomu a na kazdeho insie funguje
@lucy92 nezazijes nepochopis
a keď sa naučíš písať v rodnom jazyku,pribudne ti sem aj viac vierohodných komentov...
po tomto ťa to zaručene prejde....
V žiadnom prípade by som nebola nonstop sama niekde zavretá. To nepomáha.