hram na klavir, ucim sa rozne ficury na fotosope, sledunem zaujimave a naucne videa tak isto citam zaujimavosti z vedy a najnovsich technologii, z psychologie ma dost veci zaujima...vacsinu veci volnovasovych robim na pc...ak sa ma nieco tykat exterieru tak je to skor zalezitost spolocnosti a kamaratov..
@melancholik Máš aj nejakú konkrétnu obľúbenú knihu z týchto oblastí? @Darkestangel si samouk alebo chodíš niekde? Plánuješ odísť do Talianska, či sa ti taliančina len páči? @Grietushka mňa by inak chodiť na to čítanie možno aj bavilo, len v našom meste a okolí som o tom ešte nepočula nejak (Som zo Žiliny)
@afara freud - psychopatologia kazdodenneho zivota bola celkom fajn...za najlepsiu povazujem ale,, kazdy okamih je vesmir,,sice je to kniha uz z inej temy trochu ale zatial to najlepsie co sa mi dostalo do ruk..
Liečim si depresiu tvorbou videí a hudby a pomedzi to ešte cvičím aby som sa načisto nezbláznil a dúfam že ma tato cesta vyvedie zo všetkých traumatických zážitkov a z neštastia a samoty.
vzdelavam sa, prechadzky so psom, plavanie - scubadiving, freediving a prave som si kupil kajak tak planujem pocas leta kazde rano na hodinku na vodu ...
@afara v ZA býva pravidelne Žilinský literárny festival, trvá týždeň a býva tam teda mega veľa takýchto akcií. práve v ZA som sa naučila na tieto akcie chodiť, popozeraj sa poriadne.
Čítam, píšem, maľujem, hrám, študujem... pozerám filmy, chodím na akcie, do sauny, fitka, kina, prirody, na sushi s priateľmi... učím sa variť, obcas nieco zmajstrujem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som nudná.
@Darkestangel si samouk alebo chodíš niekde? Plánuješ odísť do Talianska, či sa ti taliančina len páči?
@Grietushka mňa by inak chodiť na to čítanie možno aj bavilo, len v našom meste a okolí som o tom ešte nepočula nejak (Som zo Žiliny)
spánok a ntb..
» zlf.sk
nepoviem, keby si povedala, že si niekde z neviem akej rice, ale zrovna na Žilinu povedať, že sa tam nič také nedeje...