teda teraz už Lukáško, také xexíííííííííí meno a vzrušujúce jujjky ...a nielen že sa trasiem od nervozity ale minule som švacol v jednej reštike tanier o zem, lebo Mário bol v hajzli nejak dlho a to som videl, že tam za nim išli nejaky dvaja chalani, som asi nervák na poriadok ale prečo práve vtedy idu tie sekundy nekonečne pomalý????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
hučím po ludoch.
nechty si neobhrýzam.. je to nechutné.
ak som nervózna, tak si hryziem do spodnej pery a mám hrám sa s rukami, rýchlo rozprávam a gestikulujem. (to robím aj keď nie som nervózna).
teda teraz už Lukáško, také xexíííííííííí meno a vzrušujúce jujjky ...a nielen že sa trasiem od nervozity ale minule som švacol v jednej reštike tanier o zem, lebo Mário bol v hajzli nejak dlho a to som videl, že tam za nim išli nejaky dvaja chalani, som asi nervák na poriadok ale prečo práve vtedy idu tie sekundy nekonečne pomalý????
filip
Keď z chlapca, tak trieskam kolenami o seba, nezrozumiteľne artikulujem, mám čkavku, potia sa mi ruky, a červenám sa. Stačí?