Môj najlepší kamarát bol gay. Zomrel na predávkovanie drogami. Ludia ním opovrhovali, obrátili sa mu chrbtom, rodičia sa za neho hanbili. Teraz si ma pre to, že sme boli najlepší priatelia každý doberá a urážajú ma typom: ,,No už ten tvoj buzík zdochol, č
Vies kto za to mohol, ze bral tie drogy? nechel pomot? vies ono ja toto nikde nepochopim lebo som to nezazil. Mne osobne neprekazaju ludia ktori su inej orientacie. prsote su to ludia ko kazdy iny .... ale vies zasa ak bere drogy a enche pomoct tak co ine povedat ako, ze je debil? alebodaco ine? Nemal podporu .... a to je chyba predovsetkym rodiny, lebo ta ho mala podporovat clvoek sa uz ani na tu rodinu nemoze obratti fuj
... a okrem toho nie je pekne, ze povies o svojom najlepsom kamaratovi, ze zdochol. skvor skonal alebo zomrel ale zdochol? to skvor psovi sa tak povie. ma zarazilo ...
Niektory ludia su hoväda.Myslim ze by si si to nemala vsimat a absolutne na to nereagovat.Cim viac ssi to budes vsimat tym viac to bubu robit.Ono ich to prejde ked zistia ze nemaju obecenstvo.A rodicia sa nemaju za svoje dieta co hanbit.Oni mali predovsetkym stat prinom.Nikdy nepochopim taketo spravanie.
Je mi luto co sa prihodilo tomu tvojmu kamaratoi..Je smutne ze sa mu otocili aj vlastny rodicia chrbtom..Tych ludi si urcite nevsimaj..Nevedia sa vzit do tvojej koze a pocitit to co citis ty..Keby stratili nikoho koho maju radi by sa an to pozerai inak..Naozaj nechapem tych ludi co riesia to ze je gay a hned nim opovrhuju..V dnesnej dobe je komplikovany svet..a ludia su hrozny..niektory.
Ani ty a ani ty co ked mali konat sa hanbili a zbytok urobil rychly zaver...
Asi ti ani nrpomozeme vyriesit situaciu - neda sa zmenit ludom ich chory mozog - zial
ale aspon ti mozeme vyjadrit svoj nazor, popripade ta podporit
takyhc ludi treba ignorovat - nic ine nepomoze - cim viac im budes oponovat tym budu mat preco stale rypat - uvedom si, ze su to chudaci, upnlni niemandi, ktori ani nestoja za to aby si ich oplula natoz im odpovedala.
Ten kto si nevazi ludsky zivot a takto sa vyjadruje o cloveku, ktory je mrtvy je s prepacenim KOKOT na N-tu !
Ayreen ..... pre mna .. kedze je ich us tolko vela ze su vsade, tak to uchylka nieje. ved pockaj ked bude tolko ludi s nejakou inou ako sa ti to bude pacit..
Necital som si to tu cele lebo sa mi proste nechce ale tiez poznam chalanov co su teply a s jednynm som dobry kamarat a obcas si ma dobera ale jeto super clovek a som rad ze ho poznam
su to chory ludia a nemala by si si to vsimat..... oni su ti jebnuty a ne ty..... ty si dobry clovek ked si sa s nim bavila a boli ste priatelia.... je to dolezite nerobit medzi ludmi rozdiely..... nikomu sa nepaci ak ho druhi odsudzuju.... a ich si nevsimaj... naozaj prejde to.. viem neni to lahke..ale povedz si ze ty si dobry clovek ked si pri nom stala do poslednej chvile....
Jenifer5151 tak to musia byt pekny hajzli .... fu, keby to mne povedali, asi by som ich bezohladu na nasledky rozniesol v zuboch ... chidatko mojeee jaaaj velmi mi je luto tohto debilneho Slovenska .........................................
Tommyhot>>> s tou homofobiou som to asi prehnal ale od kedy je byť gayom cool, skvôr gayovia viac prejavujú svoju orientáciu, je to otvorenejšie ale nieje to cool
Aj tak si myslim ze je len jeho chyba ze zacal s drogami. V kazdom pripade to nie je riesenie ... Tj sam si za to moze
A tie reci ostatnych, normalne tomu az neverim, zda sa mi to zvelicene, tipujem ze ty to povedal jeden clovek jeden krat a uz z toho robis vedu. Ale ak sa mylim, ospravedlnujem sa. I ked o tom dost pochybujem
Je naozaj tazke si nevsimat tie pohlady, vyrazy, a kecy ktose nevazia ani za to zrnko piesku...je jedno aky bol, ci spal aj s Mariou Antoanetou, alebo po nociach raboval banku...ty si ho poznala najlepsie, bol pre teba uzasny clovek, ci uz bol gey alebo nie...nezalezi na tom, hlavne, ze si ho mala rada takeho aky bol. A to bolo pre neho urcite to najcennejsie...ty sa mozes chvalit, aka si bola skvela kamaratka. Ja to viem, pretoze to poznam. Vecne zamindrakovanich ludi, ktorym musi vecne nieco vadit...proste je to tak, ze sa tvoj kamos s tym nedokazal zmierit. A to bol problem...
no ale uz sa ani necudujem preco homosexuali nehovoria pred nikym o svojej orientacii kedze ich tu budu poniektory ponizovat a nic ine..nepochopim takych ludi.Neberu ohlad na citi tych ludi takze sa ani necudujem preco sa ten chlapec predavkoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
autorka prepac mi
ak to nepochopia tak sa na nich vykašli, s takými ignorantami je tazke sa baviť
Myslím že tí ľudia nestoja za to aby si sa nimi vôbec zaoberala.. Ale je smutné že to robia... A tiež si myslím že rodina mala skôr stáť za ním..
Ani ty a ani ty co ked mali konat sa hanbili a zbytok urobil rychly zaver...
Asi ti ani nrpomozeme vyriesit situaciu - neda sa zmenit ludom ich chory mozog - zial
ale aspon ti mozeme vyjadrit svoj nazor, popripade ta podporit
takyhc ludi treba ignorovat - nic ine nepomoze - cim viac im budes oponovat tym budu mat preco stale rypat - uvedom si, ze su to chudaci, upnlni niemandi, ktori ani nestoja za to aby si ich oplula natoz im odpovedala.
Ten kto si nevazi ludsky zivot a takto sa vyjadruje o cloveku, ktory je mrtvy je s prepacenim KOKOT na N-tu !
no ale k topicu - sú to hajzli, nestretávaj sa s nimi...
som strasne rada ze ste ma podporili a moc si vas nazor vazim dakujem este raz z celeho srdca cmuqie
Tommyhot>>> s tou homofobiou som to asi prehnal ale od kedy je byť gayom cool, skvôr gayovia viac prejavujú svoju orientáciu, je to otvorenejšie ale nieje to cool
A tie reci ostatnych, normalne tomu az neverim, zda sa mi to zvelicene, tipujem ze ty to povedal jeden clovek jeden krat a uz z toho robis vedu. Ale ak sa mylim, ospravedlnujem sa. I ked o tom dost pochybujem
Či už gay, alebo nie, (alebo hocičo iné, hoci aj feťák) takto sa o mŕtvom človeku nehovorí.