Ahojte mohol by mi poradit niekto kto sa vyzna do pocitacov.Mam problem s notebookom z nicoho nic sa vypinal to bol problem s baterkou ktora uplne odisla ale to je jedno. Potom sa zacal vypinat asiz prehrievania a potom uz nesiel zapnut vobec. Dnes som ho
Môjmu začalo hrabať po 5 rokoch a robí mi aj horšie veci, niekedy z neho idú čudné zvuky ako keby sa mi do systému nabúrali duchovia. Niekedy nejde vypnúť, niekedy ani zapnúť. Robiť s tým nejdem už nič, má voje roky, idem si kúpiť nový
@nemammeno detekovat takto chybu je zlozite, ba az nemozne, najdi si niekoho zrucneho kto robi s pc aby sa ti nato pozrel, pretoze potencionalne moze byt chyba hocikde. najjednoduchsie moznosti je skusit nanom spustit napr Linux z kluca s ktorym sa zisti ci je HDD ok ale pripojit to na externy monito je tiez dobry napad
podotykam cistenie chladica a preinstalacia je pri windowse samozrejmost kazdych n-rokov pricom n zodpoveda skusenostiam uzivatela instalovat chobotiny
zanes niekomu šikovnému, alebo do servisu, nech ti spravia diagnostiku.. zistia v čom je problém a dajú odhad ceny, koľko by stála oprava. Potom si sama zváźiś, ći sa ti oplati dońho investovat alebo kupit nový..
pocula som, ze toto uz je vyrobna chyba, nedostatocne chladenie a potom sa uskvari graficka karta. cudovala som sa, lebo ten ventilator som nemala skoro vobec zaneseny. isiel a ide rovnako rychlo.
po oprave mam zakaz davat ho na makku podlozku, stale musi byt na tvrdom polozeny, aby nbol zospodu prisun vzduchu..vtedy som ho davala kade tade po posteliach a asi to malo na to vplyv
@29 + teraz sa uz prehrieva menej a sama som zvedava, ako dlho to vydrzi. daj ho do servisu na diagnostiku a ak to bude tato chyba, sama zvaz, ci sa to oplati opravit. kamaratke sa presne to iste stalo tiez, dala za opravu 70E a po polroku jej odišiel zas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
lebo to sa stalo mne...
tipujem ze maticna doska.. (ak spravne, tak to radsej kupit nove pc) ale teoreticky to moze byt aj nejaka somarina.. nepipa po zapnuti?
vysledok bol odpalena graficka karta. oprava-90-150E.
pocula som, ze toto uz je vyrobna chyba, nedostatocne chladenie a potom sa uskvari graficka karta. cudovala som sa, lebo ten ventilator som nemala skoro vobec zaneseny. isiel a ide rovnako rychlo.
po oprave mam zakaz davat ho na makku podlozku, stale musi byt na tvrdom polozeny, aby nbol zospodu prisun vzduchu..vtedy som ho davala kade tade po posteliach a asi to malo na to vplyv