Asi ani nechcem aby ste mi odpovedalii iba sa chcem zrejme vyrozpravat.Moj zivot sa totalne ruca.Moj"priatel" je gembler a ja som sa to bohuzial naucila od neho cize skoro kazdy vykend prehram moje tvrdo zarobene prachy co ma potom ubyja.Preco vzdy poviem
Ale chapem...Prve co musis spravit a opustit ho!!! A nehovor ze to nejde! Ide to! Proste sa zbal a vypadni zmen si cislo proste urob velku ciaru a zacni odznova ak tak nespravis tak ti nikto nepomoze a budes vypisovat podobne clanky! A potom mozes navstivit dakeho psychosa aby ti z toho gamblerstav pomohol. ODID OD NEHO!!!!! Vzchop sa a nelutuje a odid! Bud silna drzim palce.
2. presne odid od neho!!!chod za rodinou, zacni odznova!!!rodina ta podrzi len im povedz co sa deje a na toho debila rychlo zabudni lebo padnes na dno z ktoreho s auz nevyhrabes!!!a hlavne mysli na to ze to sama asi nedokazes musi to povedat svojej rodine..zvlandes to bude to dobre bud silna...
daj mu kopacky a aj ked z tej krajiny neodides tak od neho urcite a aj z krajiny ked sa da.aj ked to urcite bude tazke. snad najdes niekoho kto pri tebe bude stat.
Nemôžeš od neho odísť, lebo si si naň zvykla a možno máš strach zo samoty, ale pokiaľ máš rodinu, ktorá za tebou stojí, tak sa rozhýb a nerozmýšľaj! Konaj! Vykašli sa na neho, choď sa liečiť zo závislosti. Možno aj hráš len kvôli nemu, lebo ťa to prenáša do inej reality.
Ak ti to nevyhovuje a vidis,ze ides zlou cestou,odid!
Bude to tazke,ale proste takto to nikam nevedie.
Vrat sa domov,vies ze ta tam caka rodina,ktora ta podrzi.
S tym clovekom strat akykolvek kontakt,pretoze ti naslubuje sracky,ze sa zmeni a bla,bla. Proste bud rozumna a usporiadaj si zivot,kym mas cas a mozes.
Preč preč!!! rýýchlo preč dievča! takto to bude staleho horšie..viem vravíš, že nemôžeš odísť, možno si vravíš že uz nic nemá zmysel...proste takto to je a uz to inak nebude...ale zapamataj si ze šťastie a život máš v rukách len a len ty... a tak okamzite sa zbal a odid... ublizuje ti, nici ta... mala si ho rada ale uz nemás a tak si nestastná. proste ak sa bojis ze ti nieco spravi ak odídes tak skus sa poradit s rodinou a ujdi...to je jedno ale okamzite PREČ...! veľa šťastia
jedine vychodisko vidim v tom, ze sama spravis prvy krok (ajked je to tazke zivotne rozhodnutie) a zacat svoj zivot odznova..z toho co hovoris vyplyva ze si nanho naviazana nebudes od neho chciet odist ajked ti obcas vrazi a nadava, chce to velke odhodlanie a pevnu volu ale ked sa na to das, tak mas sancu zacat zo vsetkym odznova..hlavne nezotrvavaj tam. kde ti to nevyhovuje..drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Každopádne nič nie je neriešiteľné...drž sa
Ak ti to nevyhovuje a vidis,ze ides zlou cestou,odid!
Bude to tazke,ale proste takto to nikam nevedie.
Vrat sa domov,vies ze ta tam caka rodina,ktora ta podrzi.
S tym clovekom strat akykolvek kontakt,pretoze ti naslubuje sracky,ze sa zmeni a bla,bla. Proste bud rozumna a usporiadaj si zivot,kym mas cas a mozes.