Bývam len s mamou, vždy sme si super rozumeli. Pred tromi týždňami som začala chodiť s jedným chlapcom. On chodí na gympel, nefajčí, nepije, dlho sme boli kamaráti, mama s ním nemala problém. No keď ma videla, že sa spolu bozkávame a ja som jej povedala,
to ze nefajci a nepije neznamena ze uz je to dobry clovek, skus si v klude sadnut s mamkou a porozpravat sa snou, co jej nanom presne vadi, mozno fakt vie nieco " nie moc dobre " o nom .... prekonzutuj to s kamaratom, ak ta bude mat moc rad tak urobi vsetko pre teba.
ak stale tvoja mama bude trvat na svojom nazore, a ty bude presvedcena ze tvojom chalan je fakt dobry typek ... tak o rok mas 18 ... budes mat moznost proste sa osamstatnit a sama za seba rozhodovat. Radim avsak, nepohnevaj si mamku ! frajeri a chalani sa menia a daju sa nahradit, mamku ti nikto nenahradi ! drzim palce
Jedným slovom je tvoja mama strašný pokritec. Pokiaľ si sní nechodila tvrdila o vzťahoch niečo úplne iné. Ono nejde o to že by sa jej nepáčil ona proste nechce aby si už z niekym chodila. Treba sa s ňou v klube porozprávať. Ona sa určite bojí že by ťa nejako mohol pokaziť alebo že by si nedajbože zostala tehotná. Treba sa len v kľude porozprávať rozumne argumentovať a všetko jej vysvetliť. Horšie bude ak si proste bude mlieť len svoje a nebude ťa vôbec počúvať potom by bolo dobré mať pri tom rozhovore ešte niekoho koho rešpektuje (teta, babka...) a kto by sa ťa zastal.
no dobre a je tvoj priatel voči tvojej matke nejako drzý...? má dôvod si o ňom myslieť že nieje zrovna najvhodnejší pre jej dcéru...???
(v skutočnosti nemá právo vyberať kto je a kto nie je pre teba vhodný, je to tvoj život...) a vo svojom živote sa určite pár krát pomýliš, no hlúposť by bola ak by si sa rozišla s chalanom, ktorého máš rada len preto že tvojej matke sa zdá divný jeho pohľad... tie chvíle ktoré sním zažiješ ti nikto iný nedá... !!!
btw, nemyslim, ze je vhodne sa s nim pred mamou bozkavat. ja mam skoro 30 a tiez sa pred rodicmi nebozkavam, max. dam letmu pusu. chapem, ze nemaju chut sa na to divat
suhlasim s @2 ale inač nepochopím správanie tvojej mami (nemyslím tým že mení názory a že sa jej ten tvoj týpek nepáči ale to že posudzeuje že je škaredy? wtf? a bo to že ta vyhodí z domu? Dúfam že to bol len afekt nasrania a že to nemysela vážne, držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a vážne...asi bola na teba príliš zvyknutá a teraz ťa jej chce niekto zobrať...teda aspoň tak to býva vo filmoch
ak stale tvoja mama bude trvat na svojom nazore, a ty bude presvedcena ze tvojom chalan je fakt dobry typek ... tak o rok mas 18 ... budes mat moznost proste sa osamstatnit a sama za seba rozhodovat. Radim avsak, nepohnevaj si mamku ! frajeri a chalani sa menia a daju sa nahradit, mamku ti nikto nenahradi ! drzim palce
no dobre a je tvoj priatel voči tvojej matke nejako drzý...? má dôvod si o ňom myslieť že nieje zrovna najvhodnejší pre jej dcéru...???
(v skutočnosti nemá právo vyberať kto je a kto nie je pre teba vhodný, je to tvoj život...) a vo svojom živote sa určite pár krát pomýliš, no hlúposť by bola ak by si sa rozišla s chalanom, ktorého máš rada len preto že tvojej matke sa zdá divný jeho pohľad... tie chvíle ktoré sním zažiješ ti nikto iný nedá... !!!
No, ísť podľa filmov, asi z toho vyvodím, že je to jej nevlastný súrodenec
Myslím, že lepšia rada ako nepohnevať si mamu je neakceptovať hlúpe ultimáta ani od jednej, ani od druhej strany.