Neviem...proste som pisala a nieco som nechtiac stlacila a naskocili mi uplne drobne pismenka.A teraz to neviem dat do povodneho stavu.A to nielen pismenka ,ale aj vsetko cela obrazovka Pomozte mi niekto pls...Lebo tie mensie pismenka vobec nemozem prec
ale ona je mudra naozaj. ona po anglicky vie aspon si myslim. a kdezto zmensit alebo zvadsit pismo by si mala vediet. i ked sa musim priznat fakt neviem o co islo, ze mas male pismo asi na prehliadaci,
a este jedna vec...som tam nebola cely zivot ,ale tri mesiace aj to zavreta v dome a v Slovenskej rodine ,tak do Pi...ku...mi vsetci nekokotte do hlavy ,ze ja mam vediet ovladat anglicky bohvie jak.Co som ja do pice dajaka masina ,ci co?? Uz ma seru niektory luddia mam nervy dnes na kusanie...
By som chcela vidiet Vas ostatnych ako vy tu angl.ovladate
mam problem s windovsom mal som dve konta na pc ale ked som si nainstaloval antivirusaka tak sa mi konta vymazali a naskocila mi iba taka tabulka s prhlasenim ale iba na jedno konto tak vas prosim aby ste mi s tym pomohly ked to ide vopred dakujem a este aby ste mi napisali na roman4@post.sk este raz dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mam najradsej ked niekto mudri zacne brechat a ty brechas od rana do vecera
By som chcela vidiet Vas ostatnych ako vy tu angl.ovladate