Spoznala som v lete jedného chalana ktorý bol uplne vpohode.. ale čím dalej som ho spoznávala tak sa nanho zmenil moj názor..najprv ked som snim bola viac krát tak sme si dali aj pusu ale teraz mi na fb vypisuje tie sladké rečičky a pusinky a ked som sním
ak sa chces s nim dalej stretavat, tak mu o tom povedz, najlepsie takto, ako si to napisala. mozno je z toho nejaky vyplaseny, nesmelý..nevie.
a daj tomu este chvilu casu ci sa nejak nerozkuka a nezmeni.
ale pokial sa s nim necitis fajn, tak sa uz ani nikdy nebudes.. ste si proste nesadli imho.
Možno je hanblivý. Na FB je ľahké písať hocičo a v realite možno len vyzerá že nevie čo hovoriť a pritom sa v mysli háda sám so sebou a snaží sa prekonať sa a povedať niečo.
Ako je to naprd keď ho len tak odkopneš bo sa ti zdá iný než na prvý pohľad vyzeral, ale aspoň by si mu mohla povedať to čo si tu napísala. A najlepšie keby mu to fakt povieš face-to-face možno by ho to nakoplo ale tak je to tvoj život rob čo chceš
ublizi mu?? nech! vzdy lepsie ako by sa mala trapit ona sama... nechapeem ludi, ktori chcu aby niekto robil to, co chcu iny aj ked to on sam nechce .. blbost! ... zazila som presne tento isty pripad... ale musela som to ukoncit... proste na co mam byt s niekym, s kym sa necitim dobre alebo nieje podla mojich predstav? ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a daj tomu este chvilu casu ci sa nejak nerozkuka a nezmeni.
ale pokial sa s nim necitis fajn, tak sa uz ani nikdy nebudes.. ste si proste nesadli imho.
Ako je to naprd keď ho len tak odkopneš bo sa ti zdá iný než na prvý pohľad vyzeral, ale aspoň by si mu mohla povedať to čo si tu napísala. A najlepšie keby mu to fakt povieš face-to-face možno by ho to nakoplo ale tak je to tvoj život rob čo chceš
Ja som si mohol aj oči vyjebať z jamiek a nespravil som ani ťuk , bol som piči asi dva týždne Ale jako čo chceš chalanovy ubližiš , ..
Spýtam sa takto : Vieš čo je vzťah ?
Neni to len o krásnych veciach.. ale ja chuj sa dotoho zasa moc vžívam piči
To je ako mať sex bez kondomu a čakať že nebudeš mať dieťa a to aj v pripade že nežereš prašky
Na toto už nejdem odpovedať lebo sa to vedie velice nespravnym smerom