no...ja si myslím , že celkový dojem, aj keď niektorému sa páčia chudé lýtka, inému veľké oči, ďalšiemu malé prsia a potom niekomu aj veľké...proste každý to má inak no...Podľa mňa keď sa raz človek zaľúbi , tak je mu jedno či má dievča zeléné, či červené oči, či je chudá a či tučná ...
Aj keď veľmi pekné dievčatá so super postavou a tak, to majú dosť ťažké, lebo chalani ich chcú len preto , že sú pekné no..
Aj my tie menej pekné majú dosť problém lebo ťažko nájsť chlapca no ako kedy
Ale tie menej pekné aspoň vedia, že ich chce chlapec kvôli tomu, že ju má rád a nie kvôli postave D
mne sa paci ked sa baba oblieka tak asi take daco ako EMO alebo podobne =D farebne oblecenie uzke rifle =D ked je pekne namalovana a vyzera pekne celkovo ..neska som jednu taku babu stretol
@emmka98765 súhlasím vo všetko okrem toho, že pekné dievčatá často majú problém zistiť, kvôli čomu ich chlapec chce....povedala by som, že tu nejde o to, či je pekná a či menej pekná, ide o to či je vybitá, alebo.. no..ehm- hlúpa...
Tak to je jasné,že celkový dojem,ale chýbajú tam niektoré možnosti,napríklad úsmev ,ale aj tak stále neviem,prečo si dievčatá myslia,že najdôležitejšia postava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Aj keď veľmi pekné dievčatá so super postavou a tak, to majú dosť ťažké, lebo chalani ich chcú len preto , že sú pekné no..
Aj my tie menej pekné majú dosť problém lebo ťažko nájsť chlapca no ako kedy
Ale tie menej pekné aspoň vedia, že ich chce chlapec kvôli tomu, že ju má rád a nie kvôli postave D
môj názor
ja len tolko asi...
@klaudiqaaa no veď to som napísala, že pekné to majú zle v tom, že ich niekedy chalan chce len pre jej vzhľad a aj na niečo iné no šak chápeme