Nemám moc kamarátov a cez školský rok mi to ani tak nechýba, kedže som popri škole mala rôzne kurzy a venovala som sa tomu. Lenže teraz cez leto ich mať už nebudem. Na nájdení brigády sa pracuje ale nič ďalšie mi už nenapadá. Tak mi prosím skúste niečo po
no ono sa to nedá len tak z dňa na deň nájsť si kamarátov alebo frajera. mám nejakých známych ale nikdy som nemala pocit, že by sa so mnou chceli nejak bližšie kamarátiť
odporucam kupit si nejaky hudobny nastroj ktory by ta bavil... ja sa vacsinou nudim poveceroch a odkedy som si kupil banjo nuda zabita...alebo s najdi nejaky sport co ta bavi... hod na nejake kapely kde si najdes nejakych kamaratov
Ja odkedy bývam v BA, tak tu prakticky nikoho nepoznám... síce budem cez leto chodiť do práce, ale cez dovolenku fakt neviem . Ale tak hrádza je blízko, korčule a zabijem tam celý deň... aspoň tak to mám v pláne, reálne sa budem asi nudiť.
@coleshepter na verejnosti .. jednoducho na verejných podujatiach , cez spoločné záujmy (šport, aktivity...) alebo len tak v meste ... jednoducho niekoho spontánne osloviť a čo ty vieš možno by ste si rozumeli ..
Cestuj. Chod niekam do USA ci GB brigadovat alebo len cwstovat nech sa naucis anglicky kym mas cas. Pripadne ten dobrovolnick camp tak sa tiez mozes jazyk ucit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
čitaj, chod sa kupat, kludne aj sama na to nieje nič.
alebo skus mozno nejaky dobrovolnicky camp v zahranici tam aj novych ludi spoznas, jazyk precvicis... ja by sm skusila asi to.
nebudes prva ani posledna
kresli si, objav super serial, hraj si na niečo, stiahni si nejakku fajn hru (aj keď to nie je moc dobroprajna rada
a ozaj! uč sa nejaký nový jazyk!
a ako ohladom nájdenia si priatelov, tak to ti radiť nebudem...čo ja viem či dobrovolne ich nemáš/nepotrebuješ? rob ako uvážiš za vhodné
-musím sa naučiť asi 12 tém z fyziky
-musím sa naučiť asi 15 tém z matiky
-musím prečítať 6 konkrétnych kníh (čo mi vychádza na 40 strán denne, ak začnem 29.6.)
-musím pokračovať v učení fínčiny, lebo cez školský rok nestíham
a presedím celé leto doma a neviem, čo je na tom zlé...
sediet v lete doma sak trochu zi
vsetci ti ludia s ktorymi teraz chodim von ich poznam tak ze ma k nim doviehdol jeden clvoek vzdy...
a zacni sa ucit nejaky novy jazyk, kup si knizku pre samuokov a ides chod vencit psy do utulku, vyvaraj, vypekaj