Sobotu tam idem na týždeň na dovolenku, spolu so sestrou a jej frajerom.. je mi úplne jasné, že mne sa moc venovať nebudú a preto sa pýtam, ak niekto bývate naokolo alebo ste tam boli, čo sa tam dá robiť? Okrem kúpania, nemám rada kúpaliská Nepýtajte s
no.. v blizkosti su take dve turisticke trasy... kupat sa nechces... tak... kedze ides na tyzden, tak by som si zobral so sebou karton vodky a pil... kedze neni co robit...
keď som tam bola tak som chodila zhruba len na to kúpalisko ale majú tam vzadu kone (alebo mávali) čiže ak ťa náhodou zaujímajú tie tak sa tam dá aj jazdiť. alebo prechádzka/korčule pri Dunaji. a matne si spomínam na nejakú diskotéku Delfín... alebo choď do Ostrihomu, tam sa dačo nájde
@rabbitko9 tak hadam niee ale potrebovali 4 ludi.. aj ked jej spolužiačka to na poslednu chvilu odvolala tak voobec netušim čo tam tyždeň budem.. a každy koho som volala nech ide so mnou nemože..
Inak..na to námestí či čo to je, robia skvelú zmrzlinu A keď tam bude ten talian,čo to nám predával, tak sa stačí pekne usmiať a on ti tak začne všelijaké triky s kopčekmi vyvádzať (babám robil zo zmrzliny trpaslíkov, chalanom prsia )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak asi tam pravdepodobne budeš chodiť len na zmrzlinu a cigánsku pečienku...
@rabbitko9 tak hadam niee ale potrebovali 4 ludi.. aj ked jej spolužiačka to na poslednu chvilu odvolala tak voobec netušim čo tam tyždeň budem.. a každy koho som volala nech ide so mnou nemože..
@jemino pečienka blee