Potrebujem aspon troška rozumný názor lebo ja už fakt neviem čo si mám myslieť..Chodím s chalanom...nechodíme spolu síce dlho ale akýtaký vzťah tu je ( teda bol)..prečo sa mi už druhý den vôôbec neozval??? písala som mu aj sms ale ignoráccia..nič..
mozno ma zaujem .. len potrebuje oddyc mozno si mu prilis dychala na krk a chcela byt s nim kazdu minutu tak sichcel dat pauzu a potom sa ozve a bude sa tavrit ze je secko ok, tot moj nazor
ma kredyt? alebo nema? aj to je vec pohladu. a ked nieco nevies tak mu zavolaj ak ti zodvihne tak ta nema v pazi. ak ta zrusi tak ta ma na haku a zabudni na neho
fuu ludiaa taaq to fakkt malii ste aj pravdu..myslel si že ma zaplatený paušál ale nemaal a stalo sa to že mohol len prijímať sms a telefony..lenže jasom mu nevolala len som mu poslala sms a dalej nič..sa mi ale ozval z netu dneska ked ol v robote lebo doma nemá..wrr ajaajaaaj ..prečo sa hned stresujem ?? ale wed to by asi mnohí nie ?? aale dakujemm za názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A - sere na teba
B - nemoze pisat/volat nema kredit, stratil mobil or whatever
C - ma problemy ktore musi riesit a nema cas stihat vsetko
1. sere na teba
2. alebo sa mu daco zle prihodilo[nehoda a tak]
Chavez: sak net existuje nie? dako vediet jej uz podla mna mohol dat aj ked len jednu smsku do kamosa ze napr stratil mobil...
Podla mna ťa má na háku,nič v zlom...
2-Bol s druhou alebo ma novy objav
3-Ma problem ktory je vazny a musy ho riesit
4-Je v krcme a je namol a zobudil sa v nejakom meste ani nevie kde
5-Alebo mal nehodu v kazdom pripade s tych piatich je to jedno ved co cakas ze ti bude volat kazdy den a nema nic ine napracy mysli
Rockstar: ale no...