Toto je téma, o ktorej viem rozprávať.
Nepáči sa mi, ako mi stoja vlasy, že mám rovný úsmev, oválnu hlavu, prihrubý krk, prisilné ramená, malé prsia, väčšie brucho, široké stehná, vodnatý zadok, krátke nohy, hranaté kolená, chlapské lýtka, veľké ruky ...
ale mám rada svoje oči ...
po vizuálnej stránke pleť + x ďalších vecí, ale tie mi neprekážajú nejako zásadne.
po povahovej hanblivosť a nekonečný extrémizmus v "rozhodovaní sa" - tj. buď sa rozhodujem strašne dlho a nevyberiem si nič, alebo úplne impulzívne, a potom to (často) ľutujem.
@25 presne, až na vlasy (tie mi nestoja, skôr mi vadí že mi rýchlo padnú a pôsobia skleslo), potom ten rovný úsmev a veľké ruky, lebo úsmev mám nerovný a ruky malé a vôbec mi to nevadí ... ale inak si to riadne vystihla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale inak sa Milujem, keby môžem najradšej by som sa sám vyjebal.
ták zopár vecí s pleťou by sa našlo, príp. zubami, vlasmi.....
ale v podstate to mám dosť v piči, mám vážnejšie problémy ako výzor a nie som dostatočne škaredá aby mi chlapi dali pokoj aj tak :/
Nepáči sa mi, ako mi stoja vlasy, že mám rovný úsmev, oválnu hlavu, prihrubý krk, prisilné ramená, malé prsia, väčšie brucho, široké stehná, vodnatý zadok, krátke nohy, hranaté kolená, chlapské lýtka, veľké ruky ...
ale mám rada svoje oči ...
po povahovej hanblivosť a nekonečný extrémizmus v "rozhodovaní sa" - tj. buď sa rozhodujem strašne dlho a nevyberiem si nič, alebo úplne impulzívne, a potom to (často) ľutujem.