Chcela by som ísť s frajerom začiatkom leta na 3-dňový výlet niekde na Slovensku. Čo sa v našej krajine oplatí vidieť? Tipy na nejaké pekné miesta, najlepšie aby sa tam dalo 3 dni aj reálne zabaviť, teda aby sme sa nemuseli každý deň nocovať v inom meste.
Nemyslím len Tatry. Skôr by sme chceli byť v meste. Tak prosím smelo odporúčte kde sa vám páči/ páčilo. Ďakujem za všetky odporúčania A ešte, sme z východu, takže až úplne ďaleko do BA nás to neťahá ale môžme to zvážiť samozrejme
Keď ste z východu a nemáte BA moc pochodenú, tak určite BA. To zas neni tak ďaleko, niektorí chodia na otočku ak je treba. O to viac, ak chcete byť v meste ako píšeš. V lete je v starom meste na večer úplne úžasné atmosféra.
A chcete taku letnu zabavu, ze party, voda alebo pokoj a priroda? Hotel Permon, Strbske Pleso na krasy prirody ale aj chill, alebo Holiday Village, Liptovska Mara na daku plazovu party, Besenova, pripadne Liptovsky Jan, tam mate kopu jaskyn neviem co sa vam lubi, 100 ludi, 100 chuti
@Trblietka ked ste uz boli v Bratislave, boli ste aj na plavbe lodou? Z hlavneho pristavu v Starom meste napriklad do mestskej casti Devin na hrad, alebo do mestskej casti Cunovo na vodne dielo a do muzea Danubiana, ktore sa nachadza na poloostrove vodnej zdrze Hrusov. Su to krasne plavby na cely den, o ktorych vela ludi nevie a potom siria take nezmysli, ze Bratislava je mala a da sa pozriet za jeden den. Dunaj preteka Bratislavou v dlzke 30 km a ponuka take uzasne miesta, ktore zvysok Sk, CZ a ine neponukaju.
Banská Štiavnica. Asi najkrajšie mesto u nás s krásnou historickou (a romantickou) atmosférou, v peknom prostredí, s množstvom múzeí, ale aj bohatou kultúrou (ale neviem povedať, či to tam “žije” každý deň).
Pre fanúšikov doliniek, roklín a tiesňav: Prielom Hornádu a rokliny v Slovenskom raji (naj sú asi Suchá Belá - tá býva ale preľudnená, Piecky, Veľký Sokol); Prosiecka a Kvačianska dolina - v tej je aj zrekonštruovaný starý mlyn; Jánośíkove diery; Manínska a Kostolecká tiesňava (a vlastne celé Súľovské vrchy sú krása)...
Alebo čo takto vyskúšať si trasy s istením, tzv ferraty? Martinská, Kyseľ v Slovenskom raji, Komín a spol. na Skalke.
Tatry tu už boli spomenuté, takže nejaké iné zaujímavé vrchy: Babia hora, Veľký Choč, Veľký Rozsutec, Malý Rozsutec, Ďumbier, Borišov.
vo východoslovenskom kraji hlavne Pieniny, pekná príroda a ešte k tomu plte na Dunajci, keď chceš dačo zakúsiť tak Penzión Pltník. Odporúčam
Len sa oblúkom vyhni Vrbovu, lebo tam veľa na tom kupku nezažiješ a skôr priberieš... samé staré baby tam v sedacom vidieť.. ešte keď som mal 6 rokov dakedy v r 1999 tak to už pre mna bolo nudné jak sviňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A hlavne vychod
Na zapad ani nechod.. nie je tam nic
@Majmarad
@Kosmiklove
A just neodvolam
Ok uz ta viac netagnem
@Torpedo08 0_0
Uz ma nikto teda nema rad
Alebo čo takto vyskúšať si trasy s istením, tzv ferraty? Martinská, Kyseľ v Slovenskom raji, Komín a spol. na Skalke.
Tatry tu už boli spomenuté, takže nejaké iné zaujímavé vrchy: Babia hora, Veľký Choč, Veľký Rozsutec, Malý Rozsutec, Ďumbier, Borišov.
Dedinky dýchajúce históriou / skanzeny? Špania dolina, Čičmany, Vychylovka Múzeum liptovskej dediny.
Pre fanúšikov železníc: trasa Banská Bystrica-Turčianske Teplice s množstvom tunelov a viaduktov; Telgártska sľučka a prechod cez Palcmanskú mašu.
Na mestá veľmi nie som, ale Banská Štiavnica je moja srdcovka.
Na Slovensku je toho dost co sa tyka prirody. Skoda, ze na ludi sa neda velmi pozerat.
Len sa oblúkom vyhni Vrbovu, lebo tam veľa na tom kupku nezažiješ a skôr priberieš... samé staré baby tam v sedacom vidieť.. ešte keď som mal 6 rokov dakedy v r 1999 tak to už pre mna bolo nudné jak sviňa.