@verianus Ved pisem, keby chces radu od nich, hned ti ich tu napise cca 40-50 kusov, je ich tu namnozenych ako bakterii na rukach bezdomovca.
Ale tak mas rozne odbory, napr. enviromentalna vyrobna technika, energeticke stroje a zariadenia atd. na STU mas isot vypisane odbory a ku nim specifikace, musis si vybrat kompromis, co ta bude bavit ale aj co ma dobre uplatnenie .
@verianus Kolega vedla mna ma Ing. z kontroly kvality prace z TUKE a hovoril ze on nevidel nejaky rozdiel medzi stu a tuke, tak ze siel tam, kde mu bolo blizsie dochadzat. Vraj vela mrte matiky, ale dobre uplatnenie.
@verianus ze si mas dat vseobecne strojarstvo, ak tam je taky odbor. Vraj potom nebudes zamerany priamo na napr. automobilovy priemysel atd + s tym s tym vies robit aj nejakeho kvazi vyvojara atd a tam to uz moze byt aj o kreativite, ako si ty pisal. Neviem, ci sme ti daco pomohli..
@6q66 páni ďakujem vám ... moc ste mi pomohli .... no asi sa rozhodnem pre KE z ekonomických dôvodov, tak poprípade ak ešte máte pre mňa nejaké postrehy a rady budem len rád
@verianus No, kolega tvrdi, ze to vseobecne by bolo lepsie, mozes robit viac veci. Mne osobne sa tiez Kosice pacia viac aj ako mesto, tak aj ludmi. nechcem urazat blavakov, ale nemam ich rad (fakt sorry)
@verianus mal by sa zamyslieť, ktoré veci v strojárine nie sú ľahko nahraditeľné robotmi. O 10-20 rokov budú väčšinu vecí robiť roboty. Skús študovať niečo, čo závisí od tvojej kreativity. Možno napr. návrh dizajnu automobilov, alebo vymýšlať nové prístroje/výrobky. Neviem aké obory tam sú, ale v zásade čokoľvek, čo je ťažko nahraditeľné robotmi.
Ja som mala automobily, lode, lietadla a spalovacie motory na anglickom programe a boli tam este nejaka enviromentalna neviem co a automatizacia, ta automatizacia znie fest trendy a mechatroniku si pamatam ale podla mna top, keby som nebola lazy daisy bol moj.
@feelagain kým sa u robotov nevyvinie slobodná vôľa a nezačnú sa navrhovať sami .... No potom asi vyhubia celé ľudstvo .... A to mi už prácu nebude treba .... Meh ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale tak mas rozne odbory, napr. enviromentalna vyrobna technika, energeticke stroje a zariadenia atd. na STU mas isot vypisane odbory a ku nim specifikace, musis si vybrat kompromis, co ta bude bavit ale aj co ma dobre uplatnenie .
Hydraulických konstrukterov je strasne málo tam je job fakt istý.