no ja by som mu to nehovoril, ak s nim chces spavat
toto nie je otvoreny vztah...toto je normalny vztah len sa hrate nato, ze je otvoreny...nic viac nic menej a sama sebe klames, ze to pre teba nie je zavazne
proste keď nechcem nepobozká ma ani yety. a ak ťa to obťažuje, povedz mu to, aspoň si bude myslieť jednak že si úprimná a jednak pochopí že to nebolo z tvojej vlastnej vôle. takýto spací vzťah môže raz prerásť do niečoho nadpozemskejšieho ako chodenie. ver mi.
súhlasím trošku aj s huskym, na druhej strane je to možno len skúška lebo keď sa podvediete teraz tak ako páru by sa vám to mohlo stať tiež. čiže ak neprežijete bez nevery otvorený vzťah tak v zatvorenom to už bude ťažšie.
@ena233 vieš ono.. dnes už nemôžeš veriť ani vlastnej materi. je nutné naučiť sa odpúšťať a hovoriť pravdu. skôr či neskôr. ja si myslím že mu to určite povedz. ak ho to bude bolieť pochopíš a možno aj on že ten váš vzťah nie je čisto len o nejakom zvieracom sexe ale aj o niečom duchovnom. vieš.. no nič. ja ti radšej napíšem súkromnejšie veci do správy. nerada hovorím o sebe verejne.
tiez sa mi zda ze ten chalan to bere nejak vazne..pokial viem tak otvoreny vztah je ze spim s tebou a mozno si kupime daky darcek na narodky ale nekecas mi do zivota ,mozem si robit co chcem ..
no ked s tym danym iba spavas, tzn. ze sa nevodite na verejnosti za rucicky, nebozkavate sa na verejnosti a netravite spolu vela casu, tak je to len o sexe. ale ked robite aj tie veci popritom, tak je to chodenie.
a asi by som mu to nevravela. zbytocne by sa trapil, kedze ten bozk asi nic neznamenal. ale ked by si to spravila aj nabuduce, tak asi by si tvojho "kamarata" nemala klamat. proste trapilo by ho to dost.
otvorený vzťah nie je o tom že robím si čo chcem a teba do toho nič, ty mi len roztiahni nohy. otvorené vzťahy bývajú často hlbšie ako to prízemné chodenie, pár sa snaží zachovať slobodu svoju a venovať slobodu aj tomu druhému. a to neznamená riešiť tieto veci s inými.
nech sa najprv on rozhodne, ak ste sa dohodli, že to bude len o sexe a o nicom inom, tak nema preco ziarlit, a ak ziarli, zrejme u neho to nie je len o sexe, ale aj o nejakom cite...
@ena233 - nehovor mu to.... ako nepozná toho dotyčného ani nikoho, kto bol na tej akcii, je len veľmi malá šanca, že sa to k nemu donesie....čo oči nevidia...
a druha vec, ty nevies o com je láska, ked niekoho chces, tak ho lub celým svojim srdcom, pre mna za mna sexuj sto razy denne, ale je to velmi choré čo robíš. vieš čo? poznaju sa tí dvaja, vedia o sebe a tebe? ako takej?
som zvedavy, keby sa to jeden z nich dozvedel, že ta pichá v neprítomnosti druhého, nie jeho by som riešil, ale teba, lebo toto je "spoved" kurvy, a nie dievčaťa,chapem ze ludia nevydrzia bez sexu aj 12 rocne deti pomaly, ale toto je moc, a este to zavesis na interenet? sa nehanbís? matka ta ako vychovala?? toto sa robí? ty chces mať deti? a ked sa ti budu 13 ročné jebať v tvojej obývačke, kým ty budeš umývať okná čo im ešte aj kondóm donesieš?
fuj, hanba na sto rokov. uchylna anketa. a
Ps
nie ze by som ta sudil, ale si si riadnu hanbu teraz spravila
@vreskot000 prepáč ale nechápem prečo ma urážaš ?! čo je na tom zlé že s ním spávam ?! a keď už tak je jediný s kým spávam takže sa uvedom a nepíš že som kurva, buď nevieš čítať alebo čo ?!
a nikde sa nepíše že ho ľúbim...halooo !!! sa uvedom čo si tu napísal...
@husky ale je rozdiel medzi kolíkom a chlapom predsa len ten kolík ti nenahradí sex s ozajstným živým mužom :p my potrebujeme aj nejaký ten cit k tomu, pusu a spol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
toto nie je otvoreny vztah...toto je normalny vztah len sa hrate nato, ze je otvoreny...nic viac nic menej a sama sebe klames, ze to pre teba nie je zavazne
@onedisunity tak nechcela som aby ma pobozkal ale bohužial neubránila som sa mu :/ ale inak ja som iného odkedy som s ním nemala a viem že ani on nie
tiez sa mi zda ze ten chalan to bere nejak vazne..pokial viem tak otvoreny vztah je ze spim s tebou a mozno si kupime daky darcek na narodky ale nekecas mi do zivota ,mozem si robit co chcem ..
a asi by som mu to nevravela. zbytocne by sa trapil, kedze ten bozk asi nic neznamenal. ale ked by si to spravila aj nabuduce, tak asi by si tvojho "kamarata" nemala klamat. proste trapilo by ho to dost.
no ja to určite nespravím aj nabudúce kedže to bolo proti mojej vôli
A už sa dajte NAOZAJ dokopy, lebo dojdem...!!
som zvedavy, keby sa to jeden z nich dozvedel, že ta pichá v neprítomnosti druhého, nie jeho by som riešil, ale teba, lebo toto je "spoved" kurvy, a nie dievčaťa,chapem ze ludia nevydrzia bez sexu aj 12 rocne deti pomaly, ale toto je moc, a este to zavesis na interenet? sa nehanbís? matka ta ako vychovala?? toto sa robí? ty chces mať deti? a ked sa ti budu 13 ročné jebať v tvojej obývačke, kým ty budeš umývať okná čo im ešte aj kondóm donesieš?
fuj, hanba na sto rokov. uchylna anketa. a
Ps
nie ze by som ta sudil, ale si si riadnu hanbu teraz spravila
a nikde sa nepíše že ho ľúbim...halooo !!! sa uvedom čo si tu napísal...
a nie som kurva to si na zlej adrese !!!
@ena233 svojim sposobom je to iba zivy vibrator, teda mal by byt
srať na to .. je úplne jedno či mu to povieš alebo nie .. a keď ho "zneužiješ" na 100% bude myšlienkami niekde inde ..
súhlasíš ?!