pozerala som sám doma obe časti a to boli asi jediné vianočné filmy čo som si tento rok pozrela
a nosferatu cez pc
a dnes si pozriem frankensteina
tiež nemú verziu
Mrázik, S tebou ma baví svet, Zlatovláska, Sám doma, Sám doma 2 (2x) Best film ever Popoluška, Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny Toť vše
posledné vianoce
furt a dokola
a ešte akurát ten moderátor z xfactoru vraj hrá vo vianočnom filme, mama povedala, a na ďalší deň akurát šiel, tak som kukala
inak som pozerala
Hobbit
Percy Jackson 2 (až mi úprimne prišlo ľúto, že na konci bolo naznačené pokračovanie)
The notebook (ako tak strašne som sa to bála pozerať, ale kks, to bolo tak krásne, emotívne, úžasné a smutné, že som revala ako dosť)
a inak som pozerala South park GoT a že Kenny kawaii princesu nosebleed
dvadsiateho štvrtého som pozerala the hunger games (& catching fire)
potom vianočnú časť doctor who (po ktorej som revala asi 10 minút) a glee
včera som dvakrát videla marley a ja
teraz som dopozerala intouchables
všelijaké filmy v telke
a pár častí community čo mám nahraných
prvého Hobita a prvé dva LOTR, zo seriálov som doháňala American Horror Story, Witches of East End, Sleepy Hollow a Draculu.
rozpozerala som Shame, ale nebavilo ma to
so spolubývajúcimi sme pozerali Schindlerov zoznam a asi dvadsať minút po skončení sme ešte potichu revali a objímali sa
v telke Pelíšky (konečne!) a Hugo a jeho veľký objav
a k téme, pozerala som jedine Tři oříšky pro popelku (už vianočná klasika, doma sa predbiehame, kto povie najviac replík od slova do slova ) a jednu epizódu Veronica Mars 1x10 (odohráva sa v období Vianoc)
to je asi tak všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a nosferatu cez pc
a dnes si pozriem frankensteina
tiež nemú verziu
furt a dokola
a ešte akurát ten moderátor z xfactoru vraj hrá vo vianočnom filme, mama povedala, a na ďalší deň akurát šiel, tak som kukala
inak som pozerala
Hobbit
Percy Jackson 2 (až mi úprimne prišlo ľúto, že na konci bolo naznačené pokračovanie)
The notebook (ako tak strašne som sa to bála pozerať, ale kks, to bolo tak krásne, emotívne, úžasné a smutné, že som revala ako dosť)
a inak som pozerala South park GoT a že Kenny kawaii princesu nosebleed
potom vianočnú časť doctor who (po ktorej som revala asi 10 minút) a glee
včera som dvakrát videla marley a ja
teraz som dopozerala intouchables
všelijaké filmy v telke
a pár častí community čo mám nahraných
rozpozerala som Shame, ale nebavilo ma to
so spolubývajúcimi sme pozerali Schindlerov zoznam a asi dvadsať minút po skončení sme ešte potichu revali a objímali sa
v telke Pelíšky (konečne!) a Hugo a jeho veľký objav
a k téme, pozerala som jedine Tři oříšky pro popelku (už vianočná klasika, doma sa predbiehame, kto povie najviac replík od slova do slova ) a jednu epizódu Veronica Mars 1x10 (odohráva sa v období Vianoc)
to je asi tak všetko
inak skôr iné filmy, napr. The Magic Belle Isle