ľudia konečne, konečne po štyroch rokoch som dostala čo som chcela....chcela som jedného chalana...môjho veeelmi dobrého kamaráta.....ako riešili sme spolu aj predtým...ale toto bolo niečo iné...toto bola tá najkrajšia noc v mojom živote.....lúbila som h
lebo si dostala co si chcela to je tak my vzdy chceme to co nemame a ked to dostaneme uz to nechceme aj ked nie vzdy je to tak. mozno si si len nahovarala ze ho tak velmi chces a ked uz vies aky je a nechces ho mala by si ist dalej.
lebo ta natom bavi presne to ze ho nemas a ked ho dostanes tak je to uz take onicom nemas o co bojovat. poznam taky pocit a este sa mi nestalo zeby sa ten predosly stav vratil
pretoze si si ho tie 3 roky idealizovala.. nejako si si ho vysnivala, a len si prisla na to, ze si nedostala to, co si ocakavala..
prestal byt pre teba atraktivny, lebo si ho uz mohla mat..
alebo.. ta noc nebola vobec taka uzasna ako si nahovaras, nieco sa stalo, co ta vyplasilo a dostalo sa do podvedomia.. bolo to na teba prirychlo.
ale pricina nemusi byt odhalena.. ked vies co skutocne citis, tak to ukonci. nasilu sa neda zamilovat, uz som sa pokusala o nieco take a skoncilo to velmi zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
prestal byt pre teba atraktivny, lebo si ho uz mohla mat..
alebo.. ta noc nebola vobec taka uzasna ako si nahovaras, nieco sa stalo, co ta vyplasilo a dostalo sa do podvedomia.. bolo to na teba prirychlo.
ale pricina nemusi byt odhalena.. ked vies co skutocne citis, tak to ukonci. nasilu sa neda zamilovat, uz som sa pokusala o nieco take a skoncilo to velmi zle.