Čo sa stane ke%d si nechám na vlasoch masku hodinu miesto 3 minút? Robíte to niekto ?
Maska na vlasy na obale čo mám ja píšu 2-3 minúty a spláchnuť, mohla by som to nechať na hlave 30 minút? robíte to niekto stane sa niečo alebo prečo nie prečo hej? Kamarátka máva miesto 5 minút hodinu a vlasy má v pohode tak reku že čo.. ..
nič sa vojím vlasom nestane ale ked sa tam píše 2- 3 minútky tak ti asi nepomôže ak si to tam necháš dlhšie. Ale sú masky ktoré sa dávajú aj na tak dlho, alebo na celú noc no to na ne vždy napíšu.
kludne takisto aj arganový olej, je napísané že len na končeky na umyté vlasy. Ja si nalejem na hlavum nechám hodinu a dva krát zmyjem šampónom a vlasy mám absolútne jemné a zdravé. Takže kludne skús nechať dlhšie
@drobec186 podla mňa to je marketingový ťah. Odporúčajú nechať masku 2-3 minuty aby ti vyživila vlasy len naoko a aby si si kúpila hned na další týždeň dalšiu...
predpokladám, že vlasy ti uschnú, budú ulepené a budeš ich musieť znova umyť a zabiješ tak o hodinu viac, ale efekt to asi nebude mať žiadny... radšej si kúp/ urob masku, čo sa odporúča nechať dlhšie
ja nemam s maskami a podobnymi produktmi dobre skusenosti. sice ani zle, ale vacsinou to pre mna boli vyhodene peniaze. sice dokazu spravit z nerozcesatelnych vlasov rozcesatelne, ale olamane, rozstiepene a spalene vlasy nevyzerali o nic lepsie, iba sa rychlejsie mastili.
@obliviate okey dakujem ja zase mám jemné vlasy nie moc ale mám tak ja olej nemôžem vraj :3..
@burble táto je to neviem aká je ale má pekný obal a kamarátka mi ju poradila tak ja mám vlasy jemné a viac by som už nechcela :3
@nikkaaa na tejto čo mám práve na hlave už 5.minútu je napísané že no niečo s padaním vlasov čiže tomu zabranuje tak mne z toho logicky plynie že až ku korienkom ju dať aby vlasy prestali padať tak už som si dala no ale nabudúce nedám až ku korienkom predsa je to chémia na pár minut v hlave...
@sanusa teplý uterák poznám ale v mikrvlnke som ho ešte nehrala a oné, čo je to za olej ? na moje jemné vlasy vraj oleje dobré nie sú pretože ich ešte viac zjemní... nechcem aby mi tak padali no o to mi ide som počula o kokosovom oleji ktorý si v piatok idem objednať z netu vraj zázrak
@atropabelladona no ved aj ja som počula kadečo o maskách preto idem siahnúť po kokosovom oleji z netu, o nom som zlé nepočula nič a to už listujem google 3 den a som dosť presvedčená. masky su predsa chémia a je pravda že rozštiepené končeky už dohromady nedá nič nič...
no ja mám 100% argánový a tiež mám jemné vlasy a on ich tak ako keby "oťažel" a dá sa s nimi lepšie pracovať ... teda ja naň nedám dopustiť, ale používam ho úplne inak ako je nakázané
@sanusa no presne taký zázrak potrebujem len kus poupravený niečo nejaký zázrak ktorý vlasy zhrubší počula som o henne ale to je dočasné a drahé ... ked prestaneš používať máš ich zase jemné ? myslím prestať používať na pár týždnov/mesiac?
@drobec186 moja skusenost je, ze odkedy si na vlasy davam len dobry sampon a nejaky lacny kondicioner, tak vyzeraju lepsie nez kedykolvek predtym. tak kaslem na vsetko ostatne.
@nikaaa okey a ty ho máš môžeš mi nejak opísať čo to je načo je to dobré či dočasné alebo je to vitamín alebo čo to je chémia nejaká ?
@atropabelladona lenže na niekoho vlasy to neplatí a môžeš im kupiť to najlepšie to najdrahšie potom skúsiš aj to najobyčajnejšie a najôacnejšie a proste stále nič...
fú, no to ti neviem povedať ... ja ich mala také harakiry, lietali všade o chvílu po učesaní robili "svetožiaru", na argánový olej som nabehla pred dvoma rokmi, raz to týždňa si ním doslova namažem celú hlavu a nechám tak aj 3 hodiny, potom ich dva krát zmyjem šampónom a mám pokoj. Žiadne masky a podobné somarinky netreba, iba raz začas si po umytí streknem neoplachovaciu kúru, ale to iba fakt malokedy keď sa mi ťažko rozčesavajú
@sanusa argánový olej to je niečo ako olivový že proste olej ? to sa ti nejako dostane do vlasu a pôsobí to že ? .... tak ak ich máš teraz nie až tak jemné tak je to dobré lebo ja čo som čítala tak olivový není dobrý na tie moje... ved nevadí však pojdem ku kožnej tak sa s nou poradím už mi to leze na nervy padajú mi 3 roky z ničoho nič začali...radšej by som mala harakiri ako tieto jemné vlásky ..
@sanusa ale inak sa pozriem niekedy aj po tom argánovom ved aj tak si všetko čo sa tu spomína preverím ale o niečom už viem že proste ne ale toot môže byť dobré, tak dakujem zatial..
@drobec186 ano, ale ja vravim skor o tom, ze napr. vlasy spalene od zehlicky/fenu/slnka neda dokopy uz nic a je len male % ludi, ktori maju po takomto zasahu spat zdrave vlasy vdaka nejakemu zazracnemu pripravku.
z vlastnej skúsenosti ti poviem že kožná ti moc neporadí ... akurát necháš mastný učet v lekárni za vodičky ale možno len ta náša mestká panička kožárka je truľa Viem že existujú voľake injekcie na podporu vlasovej štruktúry ale u nás by si sa s ňou nedohadala, skús sa na ne opýtať. A čo sa týka argánového oleja, obaľuje vlas a chráni ho pred vonkajšími faktormi. Suché vlasy hydratuje, mastnejšie naopak vráti im lesk. Vlasy regeneruje, posilňuje. Len je trochu drahší
@sanusa jasné viem aké su kožné že vela toho čo by mali nevedia a nič nepomôžu dokopy ale len sa jej spýtať čo je pre vlasy dobré nejaká zložka vitamín nebudem hned bežať do lekárne len nech viem o tom niečo viac ja a ja si už potom nájdem spôso ... nevadí však tréba vyskúšať aj také
@atropabelladona no môže byť to dáva zmysel však viem ako ich žehlička niči aj ja si žehlím sem tam fén a slnko milujem čápku necem tak ja som vlastne taký magnet k všetkému škodlivému :3 ...
@teruska41 som nepovedala že bude mat lepší efekt ale že čo sa stane ak nechám dlhsie ak to nijak neuskodi prečo nie pre mna to napríklad pekne tona keď je dlhsie viac sa to tam pomága
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nic sa nestane ale nedavaj si to az ku korienkom
Marketing je sviňa
určite to tak bude... Definitely!
@obliviate okey dakujem ja zase mám jemné vlasy nie moc ale mám tak ja olej nemôžem vraj :3..
@burble táto je to neviem aká je ale má pekný obal a kamarátka mi ju poradila tak ja mám vlasy jemné a viac by som už nechcela :3
@nikkaaa na tejto čo mám práve na hlave už 5.minútu je napísané že no niečo s padaním vlasov čiže tomu zabranuje tak mne z toho logicky plynie že až ku korienkom ju dať aby vlasy prestali padať tak už som si dala no ale nabudúce nedám až ku korienkom predsa je to chémia na pár minut v hlave...
@sanusa teplý uterák poznám ale v mikrvlnke som ho ešte nehrala a oné, čo je to za olej ? na moje jemné vlasy vraj oleje dobré nie sú pretože ich ešte viac zjemní... nechcem aby mi tak padali no o to mi ide som počula o kokosovom oleji ktorý si v piatok idem objednať z netu vraj zázrak
prírodný
pokial mas napisane na chemickej farbe na tri minuty tak to tie tri minuty nechaj pretoze akto davas az ku korienkom nemusi to dopadnut moc dobre
@atropabelladona lenže na niekoho vlasy to neplatí a môžeš im kupiť to najlepšie to najdrahšie potom skúsiš aj to najobyčajnejšie a najôacnejšie a proste stále nič...
@uggla neni pravda, lepšie a hlbšie to do vlasu vsiakne a má to dlhší účinok, mám to overené
@mielikki z netu lacnejsi preto