Presne 21.12.2012 sa stane niečo zlé(kopu ľudí čo tej predpovedi veria sa možno zabije abo rozdá majetok a podobne a všetci čo tomu veria sa budú klepať jak sprostí ).
ja som vzdy hovoril ze sa chcem dozit konca sveta aj ked neviem co s toho budem mat ked uz bude po mne ale nevadi no mozno neco bude mozno nie uvidime ked sa dozijeme
jedno veľké nič sa stane....a bude to tak bežné nič že sa z toho všetci zbláznia a zabudnú nakúpiť darčeky...a takto to bude na seba nadväzovať a na konci z tých malých detí ktoré nedostali darčeky vyrastú zločinci...
kto čítal Bibliu vie, že je prorokovaný Druhý príchod Ježiša Krista, ten dátum vie len Boh otec stvoriteľ, On je alfa a omega....
Vizionárke Márii z Irska su dennodene predávane posolstva v ktorých nás Matka *Božia Mária, Ježiš Kristus a Boh Otec vyzývajú k modlidbám za všetkých ľudí....
kto chce bližžšie inforácie, sa všetko dozvie na linke Ježiš Kristus varuje ľudstvo..
nech to znie ako chce neuveriteľné, ta doba je tu, Biblia neklame, sme generácia, ktorá to zažije...........filip
Bohužiaľ Birdz a jeho uživatelia na takéto veci neveria až na vínimky...
To, čo predpovedajú v daný dátum, sa môže stať kedykoľvek - i o pár minút, nie vtedy kedy to vyveštila nejaká hlúpa veštica čo nič nevie a čo má "dar" od samého diabla...
@zajkousko a píše sa tam aj že "tí čo boli posledný budú prvý" ,takže mi budeme potom učiť ostatné galaxie a planéty k láske k všetkému živému a k prírode,tak ako oni veky vekou učili nás..obráti sa to "starý život" zanikne a vznikne nový...Minule som pozerala dokument a hovorilo sa tam že momentálne sme velmi ostro sledovaný ostatnými galaxiami a bytostami z vesmíru ako nikdy predtým,niektorý nás aj ochranuju velmi dlho,tak udržiavaju zem aby prežila,inak by sme už dávno zanikli hrozbami zvonka a strasnými katastrofami...Posielaju na nas velmi velku silu pozitívnej energie zhora cez slnko alebo také niečo,mna to osobne velmi berie je to naozaj tazko pochopitelne ale boli by sme sebci keby sme si mysleli že sme sami vo vesmíre,ved su vela galaxíí a slnečných sústav priam miliony a aj slnk je nespočetne vela,ved vesmír je nekonečný tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
takto to vidím ja
@vierda25 čo je to za jav?
Vizionárke Márii z Irska su dennodene predávane posolstva v ktorých nás Matka *Božia Mária, Ježiš Kristus a Boh Otec vyzývajú k modlidbám za všetkých ľudí....
kto chce bližžšie inforácie, sa všetko dozvie na linke Ježiš Kristus varuje ľudstvo..
nech to znie ako chce neuveriteľné, ta doba je tu, Biblia neklame, sme generácia, ktorá to zažije...........filip
Bohužiaľ Birdz a jeho uživatelia na takéto veci neveria až na vínimky...
» i0.kym-cdn.com/photos/images/o...
ako naša mysel pochopte to.