tuto noc sa mi snivalo,ze som sa stretla v skole s jednym kamaratom a ze sme sa rozpravali a obimali akoby sme nieco spolu mali (vylozte mi niekto tento moj sen )
dosť často,to sa mi nechce opisovať rozsiahlo...ako som v rozostavanom dome...a chýbajú schody dolu a musím sa rozhodnúť,či skočiť...ak to niekto viete vyložiť,tak dík...
a dnes...som nemohla zaparkovať kamión,kvôli nejakému čurákovi,čo si kupoval noviny...dosť nezmyselné,ale...
nemávam sen, čo by sa opakoval. myslím, že sa mi snívava, ale možno len raz do týždňa si aj po zobudení pamätám, že sa mi niečo snívalo. a pamätať si sen-to tak raz za dva týždne.
neviem či to je dobre alebo zle..no snivalo sa mi ze som chodila s jednym kamaratom, boli sme spolu 4 roky a potom ma poziadal o ruku a ja som povedala ,,áno" a zobudila som sa
povedala by som že ked snívam tak žijem akoby druhý život,všetko tak perfektne zapadá že mám dokonca v sne to čomu sa hovorí deja vu ..dáva to zmysel a dost často som na miestach podobných dokonca tých istých aj niekolkokrát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a dnes...som nemohla zaparkovať kamión,kvôli nejakému čurákovi,čo si kupoval noviny...dosť nezmyselné,ale...
Väčšinou sa mi snívajú buď spotvorené úryvky z filmov, alebo 18+.