Oboje je nádherné,ale zbožňujem,ako zapadajúce slnko všetko sfarbuje do takých pekných "ohnivých" farieb.Ale východ slnka je tiež nádherný,užila som si ho v lete v Bulharsku.
oboje sú krásne, ale západ je taký tajomnejší, mystickejší... a preto sa mi aj viac páči . Prináša so sebou tmu a hviezdy, ktoré sa ligocú na atramentovomodrej oblohe.
A východ? Východ symbolizuje nádej, zrod niečoho nového, odchod tmy, noci, temnoty a príchod svetla...
ale viac sa mi páči západ. Momentálne. Inakšie je to podľa nálady
odkedy som videla jeden fakt krásny východ slnka, tak uznávam ten. videla som aj krásny západ slnka, že som nevedela odtrhnúť oči, ale na ten východ to aj tak nemalo.
Východ slnka je u mňa obľúbenejší. Najmä ten letný a teplý, ktorý tvorí začiatok krásneho dňa. Každé ráno sa nechám uniesť tou očarujúcou atmosférou prebúdzania života.
Keď som bol ešte v Štátoch, tak tam som sa podobne vyžíval aj v západe slnka. Zapadajúce slnko tam vytváralo veľmi pekný efekt a svojskú atmosféru mesta....
Západ slnka je otrepaný ten vidím skoro každý deň...ale východ...to ma takú zvlášnu energiu Nová nádej..nový začiatok...najlepšie je keď sa celú noc učím a ráno o pol piatej mi začnú do izby prechádzať prvé paprsky slnka tak si vyjdem von a je to taký super pocit.
Neviem sa rozhodnut....vychod slnka je ako maly zazrak...proste zboznujem ten pocit ked mi slnko rano zasvieti do tvare a zapad je ako predstavenie,ktore si kazdy z nas rad pozrie znovu a znovu,nikdy sa neotrepe...milujem oboje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A východ? Východ symbolizuje nádej, zrod niečoho nového, odchod tmy, noci, temnoty a príchod svetla...
ale viac sa mi páči západ. Momentálne. Inakšie je to podľa nálady
Keď som bol ešte v Štátoch, tak tam som sa podobne vyžíval aj v západe slnka. Zapadajúce slnko tam vytváralo veľmi pekný efekt a svojskú atmosféru mesta....