čo sa to vlastne deje???Mám taký ako pre ma dosť vážny problém...5 mesiácof sa ťaháma s jedným xalanom...prvé 3 mesáce som ho mala rada...on mi doteraz vypráva že ma moc miluje...ale mne do toho prišli dáky iný chalani...a asi viete čo sa stalo...no a ja
hmm...no,ale ten chlapec ta zrejme stale vidi len v tom najlepšom svetle a inak to ani nebude..a možno to s tymi vyhražkami mysli važne..občas sa s nim stretni,ale vždy len ako kamaratka a len sa porozpravajte a vždy mu povedz ako ho ty berieš a myslim,že po čase si to uvedomi aj sam,ale nečakaj,že hned ho to prejde..
Osobne neznasam takyto druh ludi, citovych vydieracov, ci uz chalan al. baba. Kazdy vie, ze v 99% pripadov su to len prazdne kecy, posledny zufaly pokus zachranit co sa zachranit neda, ale zabije sa malokto. Nechutne je to prave preto, lebo clovek si pomysli: co ak je prave toto to 1%? co ak sa naozaj zabije, budem to mat na svedomi zvysok zivota?
Od takych ludi ruky prec, rozhodne by som sa nevracal k takemu cloveku, ale zopdovednost, rozhodnutie ci to nahodou nie je to 1% je len na tebe. Ale najskor je to len pubertiak, ktory sa bude o par tyzdnov bavit na tom, ze komusi vypisoval jak sa ide zabit.
1ka: nie ze by som ju chcela brániť ale.. v 16 sa to stáva, ved sa neviažeš na celý život, proste sa stane, že hladáš samu seba a hladáš to, čo je pre teba viac vyhovujuce.. nikto od 16tky nemôže chcieť absolútne vyjadrenie že do konca života.. proste, je to taký vek..
Vsetky ste rovnake v tomto, vsetkym babam zacne v puberte poriadne jebat, ked ste s chalanom dlhsie. Kazda, co v 15ich, 16ich zacala vztah s chalanom a s nim rozisla (ONA), lebo sa chcela nechat pretiahnut inym. Z toho vyplyva, ze neviazte sa jedni ani druhi a natierajte sa do kriza..kazdy s kazdym.
Moja odpoved sa nemeni,pretoze ty si myslis,ze ked poznas,ja neviem,mozno 50 dievcat,ktore to tak robia,tak uz to robia vsetky baby...Ale tak to nie je!
Zlatko...1ka....ja som sa s nim nerozisla preto ,,ze kcem kazde 2 mesiace iny penis´´ok???Kcela by som vidieť teba či by sa ti páčilo keby ti po každom menšom nedorozumení holka začala vyprávať.....,,ak ma necháš skočím z balkona,popripade rozjebem cele mesto a zničím ti život´´a prestaň sa dorábať že šeckému rozumiešš!!Nekcem sa hádať..ale keď o tom nič nevešš tak načo si otváraš ústa??? !!!
On len hlada sposob,ako ta prinutit k tomu,aby si s nim zostala.Vacsina chalanov samovrazdu alebo nieco podobne nespacha,lebo su slabosi,tak isto ako ten tvoj!Len sa vyhraza,pretoze sa s tebou nedokaze normalne porozpravat o tom,ze ta velmi lubi a nechce o teba prist,to je len iny sposob,ako ti to chce naznacit,skus si s nim o tom pohovorit a spravaj sa k nemu prirodzene,kamaratsky,aby zistil,ze tym,ze ste sa rozisli o teba urcite neprisiel,len nebudete robit to,co predtym,ale porozpravat sa predsa mozete kedykolvek!Ale ak ta nedokaze prijat ako kamaratku,napriek tomu,ze ty si urcila hranice,tak mu jasne povedz,ze ak ta neprijme len ako kamaratku,tak ta strati uplne...
Elka: Takyto problem mala aj kamaratka, len ta to riesila inak. Odjebala ho jak sa patri, on sa opil, rozbil par aut, dostal nahubu a zbalili ho policajti. Odvtedy poslucha jak baranok...
Kvet, ty si proste chces rypnut a mat posledne slovo
Ad 13:
Si moc vzrusena. Neprezivaj to tak.. Takto by na mna babenka vysla, usmejem sa a pridem sa na ten skok pozriet. Ak by nieco take vypustila z ust, stavam sa mfp vo vztahu k nej. Dementnych by mali davat na retaz.
no zas ale nie je pravda ze 15,16 ky striedaju kazde dva mesiace chlapa preto ze chcu iny penis nesuhlasim s tebou 1ka. ja som mala chlapa tri roky a to sme zacali ked som mala 15 takze nemozes hadzat vsetky do jedneho vreca.. lol
to elka. nevzrusuj sa to ho prejde mne toto iste spravil byvaly.... po troch rokoch ked sme sa rozisli tiez to takto islo.. a zije doteraz
Len som vam kcela seckym oznamit,ze je po seckom...jedine co som pocula....nadaval na mna.....ozral sa potom plakal....a parkrat buchol do muru...z vrazdy sa to presunulo na narazenu ruku...a zaver???ako kamosku ma nepotrebuje..ale diky ze ste sa starali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Od takych ludi ruky prec, rozhodne by som sa nevracal k takemu cloveku, ale zopdovednost, rozhodnutie ci to nahodou nie je to 1% je len na tebe. Ale najskor je to len pubertiak, ktory sa bude o par tyzdnov bavit na tom, ze komusi vypisoval jak sa ide zabit.
Preco hadzes vsetky baby co maju 15 a 16 do jedneho vreca? ( "kazda" )
podla mna to tak vo vsetkych pripadoch nie je
On len hlada sposob,ako ta prinutit k tomu,aby si s nim zostala.Vacsina chalanov samovrazdu alebo nieco podobne nespacha,lebo su slabosi,tak isto ako ten tvoj!Len sa vyhraza,pretoze sa s tebou nedokaze normalne porozpravat o tom,ze ta velmi lubi a nechce o teba prist,to je len iny sposob,ako ti to chce naznacit,skus si s nim o tom pohovorit a spravaj sa k nemu prirodzene,kamaratsky,aby zistil,ze tym,ze ste sa rozisli o teba urcite neprisiel,len nebudete robit to,co predtym,ale porozpravat sa predsa mozete kedykolvek!Ale ak ta nedokaze prijat ako kamaratku,napriek tomu,ze ty si urcila hranice,tak mu jasne povedz,ze ak ta neprijme len ako kamaratku,tak ta strati uplne...
a k problemu..
v jednej pesnicke sa spieva..co bolii to prebolii..
napal mu to na cedecko a nech si to parkrat vypocuje..
Kvet, ty si proste chces rypnut a mat posledne slovo
Ad 13:
Si moc vzrusena. Neprezivaj to tak.. Takto by na mna babenka vysla, usmejem sa a pridem sa na ten skok pozriet. Ak by nieco take vypustila z ust, stavam sa mfp vo vztahu k nej. Dementnych by mali davat na retaz.
Ad 16:
Thx
to elka. nevzrusuj sa to ho prejde mne toto iste spravil byvaly.... po troch rokoch ked sme sa rozisli tiez to takto islo.. a zije doteraz
kvet: suhlas s tebou.
Iste, aj moja odisla po 2och rokoch. U kazdej baby tikaju hodiny inak
Ja,ze si potrebujem rypnut?Halo!To ty si ten,kto tu do kazdeho rype!