Ahoj.. viem že budem otravovať.. ale .. chcem sa tu podeliť o môj život a chcem vedieť váš názor či to len ja robím paniku alebo sa to fakt j*be... mám 3 bratov ktorých budem označovať pod iniciálami D, R a M. kedysi som býval v bitovke a bolo nám fajn ..
1.) pokus o samovrazdu nechapem, kazdy kto sa pokusi o samovrazdu podla mna sa nechce naozaj zabit iba uputat pozornost ludi na seba, ved kurva ked sa chcem zabit, tak skocim z panelaku na hlavu alebo si lahnem pod vlak, alebo sa strelim do hlavy a nie ze som sa rezol ziletkou do ruky a waau pokus o samovrazdu...
2.) pripadas mi ako troll alebo tvoja babka je narusena, ked si mysli ze o 2,5€ ju chces ojebat
3.) neries detske vztahy cez FB
4.) a aku pomoc od nas cudzich ludi cez net cakas? ved ked chces zabi sa, co mna je potom co budes robit so svojim zivotom a ked sa chces liecit, navstiv psychologa a nesnaz sa hrat zaujimavym tym, ze ujdes z domu alebo sa porezes nanajvys trapny sposob uputania pozornosti
Pozri, prečo si ubližuješ ty? Prečo si sám spôsobuješ ešte väčšiu bolesť? To, že má problémy tvoja rodina neznamená, že musíš všetko a všetkých nenávidieť. Chceš byť aj ty v sračkách?
Každý si je strojcom vlastného šťastia, môžeš byť kým chceš a mať perfektný život.
Samovražda? Veď toľko krásnych vecí a možností je na zemi . Viem, že teraz vidíš všetko škaredo, ale proste si uvedom, že čo sa ti na tom živote nepáči. A to zmeň. Žiadne rezania ti nepomôžu. Rob to, čo ťa robí šťastným, snaž sa niečo dosiahnuť, vzdelávaj sa, hraj futbal, začni posilovať.
lenže tie reči sa neširia len o mame alebo ocovi .. to je ten problém ..
žiletkou som sa nepokúšal zabiť.. chcel som sa otráviť liekmi alebo skočiť pod vlak .. ale vždy ma niekto v tom prerušil... a áno.. viem že keď sa niekto pokúša o samovraždu chce upútať len na seba pozornosť.. ale skús sa vcítiť do mojej kože..
Ja len tolko ze kazdy si je strojcom svojho stastia... Skus sa tesit z malickosti a nebrat veci az tak vazne... Ludia o tebe klebetia? A co? Nemaju co robit... Baba sa s tebou nebavi? Pride dalsia...
Proste fakt to tak neprezivaj
reči sa šírili, šíria aj budú šíriť...s tým nič neurobíš...rob všetko pre to, aby si neprispieval k zlému menu vlastnej rodiny... útekom z domu alebo pokusom o samovraždu však tomu veľmi nepomôžeš... ak je aj tvoja rodina náhodou fakt taká zlá, nikto nepovedal, že nemôžeš byť iný...záleží len na tebe... nepočúvaj reči cudzích...oni vedia svoju pravdu a ty zas svoju...kto vie toho o tebe viac?
dlhy a majetky sú záležitosťou tvojich rodičov, tak isto ako aj ich vzťahy s ostatnými členmi rodiny... súhlasiť s nimi nemusíš, no nevyriešiš ich, tak si nimi zbytočne nezaťažuj hlavu...
vzťah s osobou, ktorú si nikdy nevidel, nie je vzťah, nech je tá druhá strana akokoľvek na teba dobrá... pochopíš, keď si raz nájdeš niekoho v reáli... tomu dievčaťu sa nevnucuj...keď bude chcieť, tak sa ti ozve...a ak nie, aj tak dobre...asi si pre ňu neznamenal, to čo ona pre teba... nikdy nikdy nikdy sa nenamotávaj na ľudí, ktorých poznáš len z písmenok...
inak znieš trošku labilne a precitlivelo... mal by si sa naučiť sa nad niektorými vecami povzniesť a ako ti písala holka vyššie, nebrať všetko tak vážne...každý máme niekedy zlé a smutné obdobia... ale to len preto, aby potom prišlo niečo krajšie...
bože lutujem že som zabila minútu čítaním tohto textu.... ani nechápem kto tvrdí že ste koho ojebali a ako a koho to zaujíma? akože myslím to tak, že koho zaujíma že iní ľudia si myslia že ste niekoho ojebali? celé mesto sa do vas stara či čo? vôbec nechápem... ale to je jedno.... :letim:
Nikdy som nepochopil ľudí čo mali potrebu sami sebe ubližovať Proste niekto mi ukrivdí tak sa porežem?! Bože čo si mladý prejdeš si tým a za chvíľu sa osamostatníš. Tak isto nechápem ľudí čo si niečo robia z rečí druhých. Treba mať p*či, ísť si svoje a neriešit veci čo nezmeníš. A ďaľšia vec to, že si poznal nejaku 14 ročnu pizdu z netu čo ti písala milé rečičky a podporovala ťa neznamená chodenie aj ja ti tu teraz píšem pozitívne veci a nechodíme spolu. Verdikt je: Nerieš zbytočne veci čo neovplyvníš,mysli na seba a svoju budúcnosť. S babkou nediskutuj a češka je pizda. Najdi si normálnych kamarátov, neflákaj sa po vonku, uč sa a vzdelávaj sa a snaž sa niečo dosiahnúť. Viac ti tu nemáme čo povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Co chces od nas pocut?
2.) pripadas mi ako troll alebo tvoja babka je narusena, ked si mysli ze o 2,5€ ju chces ojebat
3.) neries detske vztahy cez FB
4.) a aku pomoc od nas cudzich ludi cez net cakas? ved ked chces zabi sa, co mna je potom co budes robit so svojim zivotom a ked sa chces liecit, navstiv psychologa a nesnaz sa hrat zaujimavym tym, ze ujdes z domu alebo sa porezes nanajvys trapny sposob uputania pozornosti
well, zítra, je toho fakt hodne
(ked to počkalo doteraz)
ale.. :ble:
Každý si je strojcom vlastného šťastia, môžeš byť kým chceš a mať perfektný život.
Samovražda? Veď toľko krásnych vecí a možností je na zemi . Viem, že teraz vidíš všetko škaredo, ale proste si uvedom, že čo sa ti na tom živote nepáči. A to zmeň. Žiadne rezania ti nepomôžu. Rob to, čo ťa robí šťastným, snaž sa niečo dosiahnuť, vzdelávaj sa, hraj futbal, začni posilovať.
a babka ma len strach, aby si nedopadol ako tvoj brat, co vsak neospravedlnuje jej spravanie.
hlavne si neber vsetko osobne.
žiletkou som sa nepokúšal zabiť.. chcel som sa otráviť liekmi alebo skočiť pod vlak .. ale vždy ma niekto v tom prerušil... a áno.. viem že keď sa niekto pokúša o samovraždu chce upútať len na seba pozornosť.. ale skús sa vcítiť do mojej kože..
Proste fakt to tak neprezivaj
dlhy a majetky sú záležitosťou tvojich rodičov, tak isto ako aj ich vzťahy s ostatnými členmi rodiny... súhlasiť s nimi nemusíš, no nevyriešiš ich, tak si nimi zbytočne nezaťažuj hlavu...
vzťah s osobou, ktorú si nikdy nevidel, nie je vzťah, nech je tá druhá strana akokoľvek na teba dobrá... pochopíš, keď si raz nájdeš niekoho v reáli... tomu dievčaťu sa nevnucuj...keď bude chcieť, tak sa ti ozve...a ak nie, aj tak dobre...asi si pre ňu neznamenal, to čo ona pre teba... nikdy nikdy nikdy sa nenamotávaj na ľudí, ktorých poznáš len z písmenok...
inak znieš trošku labilne a precitlivelo... mal by si sa naučiť sa nad niektorými vecami povzniesť a ako ti písala holka vyššie, nebrať všetko tak vážne...každý máme niekedy zlé a smutné obdobia... ale to len preto, aby potom prišlo niečo krajšie...
A ohľadom rád sa pripájam k ostatným.