nie ze uz tu taka diskusia mozno bola, ale takato disksusia ti byva asi kazdy tyzden. navyse je to diskusia absurdna, kedze kazda zenska je ina a na kazdej sa mi paci nieco ine
piper ano a preto to prave absurdne neni, kazdy ma iny vkus a tak sa tu o tom da diskutovat. Diskusia by bola bezpredmetna (absurdna neni to vhodne slovo) vtedy, ak by bola odpoved uplne evidentna a nebolo by o com.
@7 tato diskusia je absurdna (nahodou je to celkom vystizne slovo) pretoze do tejto a do podobnych diskusii sa pisu vseobecne znaky toho, co sa komu paci. tieto odpovede moze normalny clovek (iq aspon nad 60) s prehladom ocakavat. no napriek tomu sa tu tato diskusia objavuje pomerne casto ba az pravidelne.
a keby som mal aj tak odpovedat a popisem tu co sa mi na ktorej babe paci, ludom tu to bude aj tak ukradnute, kedze dotycne tu nikto nepozna.
ze je sympaticka, inteligentna, mam si s nou co povedat, rozumieme si, je rozumna, pekna nemusi byt hlavne nech sa mne paci aaaa aby som nezaprel svoju temnu stranku tak rite mnam ritky
mne sa paci ked ma baba vlasy v cope a ten cop jej tak nevisi ale pekne chodi zo starny na stranu taky viete aky, nie? no proste on je tak vysoko hore, tak pod takym vybezkom co ide z hlavy chape niekto?
taki chalani ktorym vidim na ociach ze si nieco uz prezili, rozumni a tak..proste na vyzore nezalezi lebo niekto moze byt aj pekni ale ked nie je krasny vnutri tak z neho nic zaujimave nevyzaruje a su chalani co vobec nie su pekni ale vyzaruje z nich nieco co ma pritahuje...vyzor ja mozem okaslat, darmo je niekto pekny ked je duty
na chalanoch sa mi paci, ak sa o vas skutocne zaujimaju ako o osobu, ak vas beru ako fajn kamosku aj na pokecanie aj na robenie somarin, ako ked sme napr. v zime bosi behali v kratasoch a trickach a ciapkach po jednej malej dedinke a nie ste pre nich len objekt, do ktoreho sa pripadne da zalubit a o ktory sa da bojovat
na chalanoch oči .. aa pery mne .. ae aj to ked sa proste nespravaju ako debily .. napr su chalani čo su uplne v poho ae pridu k svojim kamošom a spravaju sa akoby boli najlepši na svete .. proste tak no ..
mne sa nepaci nijaka konkretna vec na chalanoch ale musim z nich mat tak celkovo dobru naladu a dojem a co si vzdy prve vsimnem su vlasy, a ritka ale nezavazi to u mna nijako extremne iba si to proste vsimnem. ale najviac mi zalezi na tom ako sa ten chalan chova ku mne a k tym na ktorych mi zalezi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a keby som mal aj tak odpovedat a popisem tu co sa mi na ktorej babe paci, ludom tu to bude aj tak ukradnute, kedze dotycne tu nikto nepozna.
inak si s nimi moc nerozumiem
a hlavne vlasi a ci vie sportovat