najviac ma štve ako sa vyrúbavajú stromy a potom sa tam postaví lidl...a páči sa mi stará časť, ale to zároveň tiež súvisí s tým, že ma hnevá ako si nevieme vážiť pamiatky a ničíme ich, narozdiel od iných miest na svete.
taký ten "duch mesta"...páči sa mi, že je tam život, ruch, nie ako u nás, kde po 7mej večer neuvidíš v meste ani nohu...
páči sa mi, že sa tam dá zohnať prakticky všetko čo potrebuješ a v podstate kdekoľvek a kedykoľvek...u nás keď zatvoria o polnoci Tesco, tak už ani keby čo bolo, nikde nič nezoženieš...
A páči sa mi, že má mnoho krásnych miest, páči sa mi, že na ňu mám krásne spomienky na celé minuloročné leto, ktoré som v nej prežila....
A čo sa mi nepáči? Hm, asi Pentagon, keďže bohužiaľ drahý kúpil byt pri ňom. Čo už...pokiaľ sa vozím v aute, nevadí mi
co sa mi paci? stare mesto, ulicky pri palisadach, tam som na jednom detskom ihrisku travila detstvo, bola som tam takmer denne, a ludia, ktorych v BA poznam, proste BA mam rada
Presne! Ako pise Ori... Blava, ved to je nechutne...no neviem, ja ked som to kedysi davno prvy krat pocula, vobec som nevedela ze co to znamena vlastne Takze prosim ziadna Blava! Ziadni Blavaci! A este mi vadi MHD.
Najviac sa mi paci stare mesto (ulicky, vecerny zivot, muzea, galerie, kaviarnicky, divadla, knihkupectva...) a este to, ze je tu blizko aj krasna priroda... Koliba napriklad, kde je nadherne prostredie
Neviem, na dlhacoch zijem od svojich troch rokoch a ze by to bola druha petrzalka vobec nemam. A tych schodov na dlhace je len 108 a existuje vela inych sposobov, ako sa dostat hore ako po nich.
ked uz tak vychodu zlatko...a navyse, my sme mozno skarede zeny, ale ako skumam tvoju foto tak vy ste asi skaredy chlapi co? ...a inak k tym romom..jasne ok. vy mate "vysokointeligentne celebrity"..neviem co je horsie
Páči sa mi na nej atmosféra starého mesta, Medická, hrad, Slavín, Železná studnička... proste všetky takéto miesta ktoré majú takú svojskú atmosféru... najmä keď sa mi k nim viažu spomienky z detstva...
Ďalšia vec je že v Bratislave žije väčšina mojich priateľov a veľká časť rodiny...
A čo sa mi nepáči - dopravná situácia, špina a bordel ktorý sa dá nájsť na niektorých miestach, bezdomovci... (raz som išla domov zo školy takmer o desiatej večer, išla som sama a priznávam že mi nebolo všetko jedno keď mojou spoločnosťou v električke boli dvaja bezdomovci a dvaja nie príliš prívetivo vyzerajúci chlapíci... )
Amrafel: Tie prvé zábery boli presne to čo sa mi na Bratislave páči... potom tie projekty čo boli ďalej... napríklad to čo teraz stavajú na nábreží mi tam pripadá ako päsť na oko...
mne sa veľmi páči tá zvláštna večerná atmosféra, akú Bratislava má... Kedysi dávno som bol týždeň v BA akože na výlete a chodili sme večer po meste, a bolo to také pekné. Neviem, ako to popísať, ale taký príjemný pocit, boli sme na Slavíne napr. a hrad svietil, bolo príjemne teplo a vo vzduchu bola taká fajná vôňa. Mám pekné spomienky na to...
Ale dnes už asi nie je také bezpečné len tak sa prechádzať po BA, čo? Keď som tam nedávno bol, išli sme popri Dunaju a v jednej tmavej časti doslova striehli dvaja veľkí chlapi, ktorí asi nemali veľmi najčestnejšie úmysly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
páči sa mi, že sa tam dá zohnať prakticky všetko čo potrebuješ a v podstate kdekoľvek a kedykoľvek...u nás keď zatvoria o polnoci Tesco, tak už ani keby čo bolo, nikde nič nezoženieš...
A páči sa mi, že má mnoho krásnych miest, páči sa mi, že na ňu mám krásne spomienky na celé minuloročné leto, ktoré som v nej prežila....
A čo sa mi nepáči? Hm, asi Pentagon, keďže bohužiaľ drahý kúpil byt pri ňom. Čo už...pokiaľ sa vozím v aute, nevadí mi
Najviac sa mi paci stare mesto (ulicky, vecerny zivot, muzea, galerie, kaviarnicky, divadla, knihkupectva...) a este to, ze je tu blizko aj krasna priroda... Koliba napriklad, kde je nadherne prostredie
mhd je dost naprd, aj tie stokarske mestske casti ako petrzalka a dlhe diely
pozrite si a potom sa ma spytajte
ked uz tak vychodu zlatko...a navyse, my sme mozno skarede zeny, ale ako skumam tvoju foto tak vy ste asi skaredy chlapi co? ...a inak k tym romom..jasne ok. vy mate "vysokointeligentne celebrity"..neviem co je horsie
a co sa mi paci : ups..no na nic newem prist..
Ďalšia vec je že v Bratislave žije väčšina mojich priateľov a veľká časť rodiny...
A čo sa mi nepáči - dopravná situácia, špina a bordel ktorý sa dá nájsť na niektorých miestach, bezdomovci... (raz som išla domov zo školy takmer o desiatej večer, išla som sama a priznávam že mi nebolo všetko jedno keď mojou spoločnosťou v električke boli dvaja bezdomovci a dvaja nie príliš prívetivo vyzerajúci chlapíci... )
Amrafel: Tie prvé zábery boli presne to čo sa mi na Bratislave páči... potom tie projekty čo boli ďalej... napríklad to čo teraz stavajú na nábreží mi tam pripadá ako päsť na oko...
Ale dnes už asi nie je také bezpečné len tak sa prechádzať po BA, čo? Keď som tam nedávno bol, išli sme popri Dunaju a v jednej tmavej časti doslova striehli dvaja veľkí chlapi, ktorí asi nemali veľmi najčestnejšie úmysly.