Nos. Keď som bol mladší, vôbec som sa nezaujímal o vzhľad. A tak mám teraz problém s čiernymi bodkami, hoci sa to už zlepšilo, je to na akceptovateľnom leveli a nikto okrem mňa to asi ani nevidí.
So zvyškom som úplne spokojný ale.
v podstate sa mi každá z vymenovaných vecí páči aj nepáči. nemám rada svoju postavu kvôli širokým pleciam a žiadnemu pásu, nemám rada svoj ksicht kvôli rýchlo rastúcemu obočiu a veľkému širokému nosu, nemám rada svoje plecia kvôli jazvám na nich (len za to si môžem sama), zuby mám síce biele, ale mám hrozný predkus, na brade mám 2 jazvy na ktorých sa robia vyrážky, a pleť mám ako tak dobrú, akurát naťahovacie líca.
@anitchka ja som uplne pozerala, ze TEBE sa nepacia tvoje vlasy
Mne sa hrozne nepacia prsia, potom dllllho nic a asi zuby. Plet mam velmi cistu, ale velmi mastnu, ale s tymto vsetkym zijem v pohode a nechce aa mi v takejto ankete hlasovat
@narazuvzdornaa boli aj obdobia, ked som nemala rada svoje vlasy raz mi ich kadernicka ostrihala na postupku a to bola mega katastrofa ale teraz som sa s nimi uz nejak naucila zit, uz si ich davam len trochu preriedovat a strihat konce a potom sa s nimi aj da nieco spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
celkovo tvar
postava
vlasy
zuby
ja som sa tešila, že aké milé fórum, že sa tu ľudia budú chváliť akí sú super a to je takéto (((
Mne sa na mne PÁČI všetko! :-S
So zvyškom som úplne spokojný ale.
Mne sa hrozne nepacia prsia, potom dllllho nic a asi zuby. Plet mam velmi cistu, ale velmi mastnu, ale s tymto vsetkym zijem v pohode a nechce aa mi v takejto ankete hlasovat
(ak si nechám osmičky vytrhnúť, zuby sa mi asi nevrátia do pôvodného tvaru, či? a ak nie, koľko stojí dospelácky strojček? )
A tebe?