je to len zrkadlo v ktorom sa obzerá reklama, zrkadlo je to najpovrchnejšie na svete no každýho má rád aspoň trochu ,lebo vlastne všetci sme len krivé zrkadlá niekoho iného.
Pacila by sa mi ČASŤ hudobnej linky, ale vraj aj to ukradol nejakemu americkemu raperovi (moc sa v tom nevyznam, ale pisalo sa..), tak neviem, neviem..
* a nebyt tych nadavok, mozno si zvladnem vypocut aj text, ktory mohol mat nieco do seba, ale akosi ma to odradilo, kazde piate slovo neslusne . Nerozumiem tejto "móde"
to neviem, ale je proste dobrá..viem, kopa nespisovných a sprostých slov, ale proste celkovo sa dá počúvať najlepšia verzia je na Očko TV kde to vypípali a čo sekundu tam je pííp ...u nás v triede tá pesnička hrá stále
k pesnicke asi tolko ze nebyt jeho obmedzenej slovnej zasoby tak by som si ju mozno aspon raz vypocula celu...
a k teme zlatokopiek asi tolko ze keby neexistuju pani ktori sa nimi radi obklopuju a vobec im to nevadi ze idu len po penazoch ked ich mozu sukat tak by ani tie slecny neexistovali...nuz dnes su chlapi ktori dokazu zaujat iba plnou penazenkou a zeny ktore dokazu zaujat len svojim nahym telom...smutna to doba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
podľa mňa nič moc.
a k teme zlatokopiek asi tolko ze keby neexistuju pani ktori sa nimi radi obklopuju a vobec im to nevadi ze idu len po penazoch ked ich mozu sukat tak by ani tie slecny neexistovali...nuz dnes su chlapi ktori dokazu zaujat iba plnou penazenkou a zeny ktore dokazu zaujat len svojim nahym telom...smutna to doba...