lebo je už úplne všade .... a príliš som si naňho navykol, preto som si ho zakázal na celé letné prázdniny ...pred rokom, dvomi o ňom nevedel pomaly nikto, aspoň z mojej oblasti ...
Nechápem tieto otázky. Veď predsa fb nie je povinný. Keď sa mi nepáči, nechodím tam. Keď sa tam nudím tak tam nechodím. Neviem ako vás, ale mňa tam nikto nenúti pozerať si ostatných profily ani zverejňovať svoje súkromie.
Vďaka Fb sa môžeš rýchlo niečo dozvedieť, keď niečo súrne potrebuješ..Môžeš ľahko organizovať akcie a som zistil, že je to dobrá vec pre nové kolektívy, môžeš utužiť kamarátstva s ľuďmi, s ktorým si predtým nebol až taký blízky aleee keď sa na dakoho naštveš a vymažeš ho z priateľov tak to celý daný kolektív hneď rieši a každý hneď vie s kým máš nezhody...
nenávidím FB...lebo poslednou dobou sú všetci tak zbabelý že nevedia sa stretnúť a povedať ti niečo normálne do očí ako vyžaduje situácia...nie...on to napíše a potom sa zbabelo odhlási =.=
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lebo je to zabijak ľudských vzťahov
Lebo napr.kamaratom,keď som na nich naštvaná, tam im to viem vyhodiť na oči...Naživo by som nevedela.A to je zlé
fb je super, a budem si ho zastavat a basta
Vobec nepochopim prečo tam ludia musia vypisovat každych 10 minut čo tam robia, robiť blbe kvízy a podobné
Damn you Mark Zuckerberg