Väčšinou že chce niekto zabiť mňa...ale ja niekoho...prípadne že zomieram iným spôsobom... včera sa mi napríklad snívalo že som bola v autobuse a ten šofér to zrazu strhol rovno dole z útesu a do vody...ale môj pes ma zachránil!
mne sa stale snivaju totalne somariny.. a skoro vzdy su brutalne .. napr sa mi snivalo, ze vybuchla atomovka a ze sme vsetci zomreli, alebo ze ma zmietla tsunami do Tople... alebo dnes sa mi snivalo, ze mi rottweiller odhryzol ruku ..
raz sa mi snivalo,ze som rodila..inokedy zas,ze som behala tehotna okolo mojho panelaku a moji vtedajsi spoluzaci ma nahanali,lebo to decko bolo jedneho spoluziaka..
ale najnovsie moje sny su stale len s jednym chalanom zo skoly...cez leto sa mi snivalo kazdu noc s nim asi tyzden...a sniva sa mi s nim dodnes..
mne sa dnes snívalo že sme sa sťahovali do neďalekej dediny.... a potom že som poznala superstáristov osobne, bola som u bratranca a prišiel tam Šmajda =D
cez víkend sa mi snívalo niečo také, že sedím v lietadle..ktoré musí núdzovo pristáť rovno nad Prahou..a to nad historickou časťou Prahy ..a potom sa zrazu zvonku pozerám jak to lietadlo dopadáva na zem a ničí všetko v ceste, domy, mosty, dokonca elekričky ..totálne psycho..
nejake absurdity o skole, akoze mi profka najde tahak, vyhosti ma z triedy a ja zacnem byt drza a robit totalne hovadiny ako napr. trieskat sa o zem jak male decko...zeby tajne tuzby? alebo sa mi opakuje nocna mora ze baba ktoru nenavidim sa mi hrabe v skriny a vytiahne z nej nieco odveci a potom s tym kruti nad hlavou pomoooc
Mne sa dnes snívalo, že niekto vypadol z okna (v škole) spolužiačka sa na to pozrela, vyvracala sa, bola z toho dehydrovaná zomrela a hrob jej dali pred školu .... =DDD
bud sa mi sniva neco a zabudnem na to alebo sa mi asi nesniva nic alebo uplne ze som terminator zrazu vidim traktor nekdo neco povie prší, nejsom v tom sne atď.uplne ze dementne sny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo minule sa mi snivalo ze som porodila posadnute dieta :/
ale najnovsie moje sny su stale len s jednym chalanom zo skoly...cez leto sa mi snivalo kazdu noc s nim asi tyzden...a sniva sa mi s nim dodnes..