Čo najhoršie?? Je toho dosť čo by som v živote spravil inak ale čas sa nedá vrátiť takže sa nad tým veľmi nazamýšlam. Najhoršie pre mŇa bolo jednoznačne keď som sa pohádal s mamou - ale už to je dobré - bolo to už dávnejšie.
(vtedajsi) najlepsi kamarat to robil s mojou (vtedajsou) najvacsou laskou u mna doma!!!!!!!!!!!!!!!! a potom mi to tajili niekolko mesiacov, a dokonca ten (vtedajsi) najlepsi kamarat, ked som zacal mat podozrenie (nie ze daco robili, ale ze sa moja laska akosi zalubila do neho) tak mi skaredo klamal do oci ((
najhorsie??? zostala som sama ....preco?? lebo kazda moja najlepsia kamoska, sportovali sme proste babska jazda, fest dobre sme si rozumeli a zrazu frajer...nebavi ma jednostaj chodit von s niekym pri kom sa citim ako piate koleso...aj ked mi povie ze pod s nami von, ja si radsej vymyslim nieco aby som zostala doma anemusela tam byt s nimi...takto to je asi s tretou alebo uz pomaly stvrtou naj kamoskou..lezie mi to na nervy ale zas tesim sa z toho ze su aspon vsetky stastne...najhorsie na tom vsetkom je , ze som zostala sama
Pre mna bol asi najhorsi den asi pred 10-13 rokmy takze som v tedy mohol mat tak 7-10 rokov. zistili mi nevyliecitelnu chorobu a to ma dost zrujnovalo. zvykam si az teraz. inak nic take najhorsie sa mi uz okrem toho nestalo.
ja neviem , ci takeho este co som neprekonala , ako boli tak eveci kedysi , ze som prisla opita domov a teraz ze bude problem , alebo ze mi nasli cigarety , akoze takych veci bolo , alebo rozchod co ja viem...
teraz sa nato pozeram ako nato co sa dobre spomina , preto aj teraz ak sa stane nejaky kiks , berem to tak ze o parmesiac sa natom iba zasmejem , a ze treba vydrzat
kazdy problem raz skonci , kazda laska pominie , atd treba sa BAVIT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
teraz sa nato pozeram ako nato co sa dobre spomina , preto aj teraz ak sa stane nejaky kiks , berem to tak ze o parmesiac sa natom iba zasmejem , a ze treba vydrzat
kazdy problem raz skonci , kazda laska pominie , atd treba sa BAVIT