@pappkin keď som sa rozhodoval tak som zvolil 6S. Pretože mi v tom nepríde dáky markantný rozdiel, pre ktorý by som potreboval 7. Plus ostal mi audiojack. A po predstavení nových modelov som si tiež nepovedal, žeby som ich zrovna chcel... so. Za mňa 6S
@klidopido ono tam na 6s nepojde ani AR kvoli slabsiemu procaku
Vzdy je lepsie kupovat najaktualnejsie veci, aby ti vydrzali aj nejaku tu dalsiu generaciu a nezastaral prirychlo, kupovanim starsich verzii len urychlis proces
Ale hej, komu staci volat a smskovat tak staci kupit kalkulacku za 20€
@pappkin neverím tomu že lepšia svietivosť je o toľko lepšia, ako tvrdia. AR nepotrebujem. Za tú cenovku, ktorú to má to musím vydržať niekoľko rokov v chode. A toto nie sú veci kvôli ktorým by som si kúpil od nich novšie zariadenie. A well čím ďalej tak tým viac uvažujem o prechode na hlúpy telefón, pretože keď sa pozerám na ponuku telefónov nič mi nevyhovuje. Škoda peňazí.
medzi 7 a 6s nevidím výrazný rozdiel, oba systémy sú takmer identicky svižné, 7mička má len o niečo málo vylepšený foťák, vodeodolnosť ..
ak by nebol velmi výrazný cenový rozdiel medzi nimi, zvolil by som asi 7, ale mám 6s a nemá význam podľa mňa prechádzať na 7mičku..
dokonca po včerajšom predstavení 8mičiek a X-ka som si povedal že nejaký výrazný zmysel zatial nemá ani prechadzanie na 8mičku (na X-ko už vôbec nie, pre mňa je to len veľmi drahá hračka zatial) jediná vec čo ma totiž zaujala je 4K 60fps ale to ako dôvod rozumny určite nevidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Vzdy je lepsie kupovat najaktualnejsie veci, aby ti vydrzali aj nejaku tu dalsiu generaciu a nezastaral prirychlo, kupovanim starsich verzii len urychlis proces
Ale hej, komu staci volat a smskovat tak staci kupit kalkulacku za 20€
ak by nebol velmi výrazný cenový rozdiel medzi nimi, zvolil by som asi 7, ale mám 6s a nemá význam podľa mňa prechádzať na 7mičku..
dokonca po včerajšom predstavení 8mičiek a X-ka som si povedal že nejaký výrazný zmysel zatial nemá ani prechadzanie na 8mičku (na X-ko už vôbec nie, pre mňa je to len veľmi drahá hračka zatial) jediná vec čo ma totiž zaujala je 4K 60fps ale to ako dôvod rozumny určite nevidim