a čo sa týka otázky: áno, aj nie... zmenilo sa niečo, dospela som. aspoň v niektorých veciach. no samozrejme, neprišlo to v ten jeden deň, prišlo to postupne. no vtedy som si sa akosi obzrela späť a uvedomila si to.
no s príchodom 2Otky? najprv sa zdalo že nič....potom som sa presťahovala a zmenilo sa komplet všetko a hej, zostarla som už 2 krížiky si píšem za chvílu tri..najvyšší čas dokončiť školu a usadiť sa
Ja mám dojem, že všetko tak rýchlo uteká a život mi uteká pomedzi prsty. Zatiaľ čo sa všade hovorí o tajomstve, ako riadiť svoj život, ja som sa nikdy necítila neschopnejšia dosiahnuť niečo sama za seba. Každý takýto míľnik ma v tom utvrdzuje. Začalo to asi v 14 tke a odvtedy žiadna radosť. Spomínam len na časy, keď som mala 10. Občas premýšľam, či nie je hodnotnejšie nedožiť sa 20. A to mám za dva mesiace. Statočne fejkujem dátum narodenia na birdzi, lebo ho nemám rada. Narodeniny sa mi spájajú so samotou a vecami, ktoré mi robia starosti a len sa kopia a horšia sa.
@greyness rovnako som na tom Som zvedavá, koľkokrát poviem "21" kým si na to znovu zvyknem D
a k téme...nič sa nezmenilo. Skôr 18tka ľudí oprávňuje (oficiálne k veciam, ja som s 20tkou nevidela nijakú zmenu. Len som sa tešila, že už konečne nie som "násťročná"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a nic
len mám depresie, že som stará. jééjda. ja budem mať tento rok už 22 fúúúúj!
šak mňa šlo poraziť, už keď som mala 18
teda vlastne, ja mám stále 17!
a čo sa týka otázky: áno, aj nie... zmenilo sa niečo, dospela som. aspoň v niektorých veciach. no samozrejme, neprišlo to v ten jeden deň, prišlo to postupne. no vtedy som si sa akosi obzrela späť a uvedomila si to.
mam 30 uz 10 rokov za hranicami a potrebujem este 2 roky aby som bol komplet spoko a tak vam poviem:
ak nezacnete teraz tak to nestihnete...
a ak sa vam zdalo ze posledne roky ubehli moc rychlo tak vam prezradim ze po 20tke to pojde este rychlejsie...
a k téme...nič sa nezmenilo. Skôr 18tka ľudí oprávňuje (oficiálne k veciam, ja som s 20tkou nevidela nijakú zmenu. Len som sa tešila, že už konečne nie som "násťročná"