keby ma nevzali na umeleckú, tak by som šiel na stú, programovanie, kde by som skapal preto sa musím snažiť byť veľká herečka, aby ma tam zobrali,
ale ekonomickú by som si nedal z dôvodu, že na SK je veľa ekonómov, právnikov, ako nám hovorí jeden profesor "peniaze vie rátať každý", niektorí sa vedia uplatniť aj bez VŠ
prihlášky som si poslala na 2 školy, žiadnu poistku som si nedala.. dúfam len, že všetko vyjde tak ako má neviem si predstaviť, že by som študovala niečo iné/niekde inde
Žiadna poistka, musia ma vziať.
Na inú nechcem, rodičia ma stále nahovárajú na policajnú, že majú známych. Nech si nájdu známych na moju školu a bude.
A keď ma nepríjmu, no čo už, budem si hlavu trieskať a pôjdem na intership zaučiť sa a žiť nevýnimočne. (( Ale nie, to sa nestane!!!
akoze sorry ale ja tento princip "poistky" ohladom VS naozaj proste.. nerozumiem mu. teda rozumiem mu, ale ist studovat nieco, len preto ze som sa nedostala na to co studovat chcem a kvoli tomuto stravit x rokov na skole ktoru nechcem studovat a pak sa tym idealne aj zivit... what the fuck, radse sa na rok zamestnam a pripravim lepsie na prijimacky O.o
chcem na medinu zo zdavotky no som zvedavý či sa to podarí ked nie skúsim sa zamestanť ako Zl-kár (zdravotnícky laborant)a po čase skúsim nejaku tu vyšku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ekonomickú by som si nedal z dôvodu, že na SK je veľa ekonómov, právnikov, ako nám hovorí jeden profesor "peniaze vie rátať každý", niektorí sa vedia uplatniť aj bez VŠ
Na inú nechcem, rodičia ma stále nahovárajú na policajnú, že majú známych. Nech si nájdu známych na moju školu a bude.
A keď ma nepríjmu, no čo už, budem si hlavu trieskať a pôjdem na intership zaučiť sa a žiť nevýnimočne. (( Ale nie, to sa nestane!!!
ale tak, daj si nieco na Eubu.
tú poistku mám na SPU, fakulta ekonomiky a manažmentu