dnes mi dal dedko 100€ a povedal že si mam kupit niečo na vianoce ale neviem že co, mobil mam, pc mam aj telku mam a neviem co by som si mala vymysliet
co by som si mala kupit?
dobrý skutok...podaruj ich mne a budeš mať dobrý skutok
ale nie, ale ja by som si kúpila voňavku eufóriu za 70 euro a za 30 by som si sadla s kamošmi na nejaký dring
@method na @6 mám rovnaký názor a k môjmu výroku no neviem, telku nesledujem, ekonómii sa nevenujem (študujem učiteľstvo), ale má to taký sporivý názov
šťastko...mne môj deduško nedá nič, minule ku mne na narodeniny prišiel a snažil sa ma presvedčiť nech si od neho kúpim voláke tielka..ale za veľmi výhodnu cenu.
ak máš pc a mobil a telku, mala by si sa zamyslieť. Najlepšie je peniaze investovať. Ale to asi nemá význam tu riešiť takže si ich odlož ono sa niečo nájde, chata, párty, dovolenka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Jejda, tak si kúp nejaké oblečenie, tenisky, kozmetiku, parfém...toho nikdy nie je dostatok...
ale nie, ale ja by som si kúpila voňavku eufóriu za 70 euro a za 30 by som si sadla s kamošmi na nejaký dring
@6 dring neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
@6 ja ti dobre radím, odhlas sa
@method čo dring, ale že s kamarátmi
som si spomenula, že mne deduško už nedá nič
inak kúp niečo jemu. a daj mu boštek!
to ako vazne spravil ?