.. ja viem uz to tu bolo vela krat ale to je jedno .. proste mam velmi dobreho kamarata aj ked je o 4 roky starsi, ale po case som sa donho zalubila .. stale si pisme , volame , chodime von , na diskoteky atd ... vacsinou mi dava take otazky .. ohladom n
pavlinkaa ... no ja chcem aj ho rada mam .. len to ze take dobre kamaratstvo a ked sa daco pokazi sa rozideme a uz to enbude take ake to bolo .. alebo to bude lepsie a nic na nepokazi ... ach .. dilema
profesor .... hej o 4 roky on mozno bude mat inu .. uz aj zobrati budu mozno ..
Kurva čo je toto za jebnutú generáciu.To fakt vy mladí sa už ani nevyseriete bez toho aby to nesvietilo niekde na nete.Inšie ani nečítam len samé problémy so vzťahmi. A vôbec dokážete vy mladí myslieť aj na niečo iné ako je sex s kokotom,ktorého mi musia schváliť podobne zmýšľajúci jedinci na Birdzi.Len jedno príroda nedomyslela a to je,že ponechala možnosť rozmnožovať sa aj jedincom ktorí od pliec nahor nedisponujú ničím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
My ti tu nemôžeme radiť aby si s ním niečo riešila, alebo neriešila.. Musíš to vedieť ty, či chceš alebo nie
profesor .... hej o 4 roky on mozno bude mat inu .. uz aj zobrati budu mozno ..
dee99 .. chcem ..a pojdem .. ..
normalne ste mi niektory 'dodali odvahu' abo jak to napisat
a keď sa máte radi ,tak nanňho trošku pritlač ..ale nie príliš ,aby sa nezľakol náhodou ....