preco su chalani taky nevypocitatelny?!a hlavne jeden z nich ktoreho poznam...a teraz vam to vysvetlim...totiz ten chalan (nazvyme ho XX chcel asi tak pred rokom chodit s mojou naj kamoskou, ale ona mu povedala nie a tak sme boli vsetci traja len taky k
joj to bilo ale dlhé,pomali by som natočil 2 diely telenovely..
Z toho čo som si prečítal je ten triplX dosť bojazlivý,ale to nieje prekážkou. Sú taky chalani, ked sa im niekto páči tak chcú aby ta dotičná išla za nimi a nie on za ňou(myslíi hlavne ked predt=ym dôjde k nejakej komplikácii - ako u teba ze si mu naznacila ze sa ti nikto nepaci)... mam take nejake skusenosti s mojjimi kamaratmy,ktory boli podaktory takyto-mnohokrát na to doplatili. Pri takýchto situáciach často dochádza k tomu že po prijavení nejakych simpatii sa "zlaknu alebo zostnú nesmelí a "obydve strany (dievča a chalan) existujú v domienke že jeden o dtuhého nestoja a nemajú záujem.
jediné čo ti môžem poradiť,ozvy sa mu rýchlo,dajte stretko a porozpravajte sa o tom allebo druha varianta-napiš mu nejaku sms bud na rovinu z otazkou a-l-e-b-o nejako poeticky formou basničky . . .
Tyrrit:ja viem ze je to dlhe ale musela som tam napisat vsetko co bolo dost podstatne...no ved ja som mu uz aj nieco napisala ale neopisal mi(poslala som mu SMS:predam pusu na dobru noc vo velmi dobrom stave zarucujem prijemny pocit na perach a sladky spanok.cena dohodou.)
Podľa toho,čo som čítala, usudzujem, že sa mu páčiš...len sa bojí urobiť prvý krok. Skús sa o tom otvorene porozprávať s kamarátkou...povedz jej pravdu, že sa ti páči...a uvidiš ako zareaguje. Ak to zoberie ok, tak skus prevziat iniciativu ty a urob prvý krok..pusa alebo tak ...a uvidiš, že sa chytí...Ale ak kamoška nebude súhlasiť a bude na teba preto naštvaná, nechaj to len na osud ...Držím pršteky
no ved mi sme sa v nedelu stretli na turnaji a sli sme spolu domov a potom na druhy den mi volal ci nepojdem von...tak sme boli ale trochu to viazlo (ale ja myslim ze to kvoli tomu jeho kamosovi co tam bol)...no a kamoske som uz vysvetlila ze sa mi paci a to vsetko a ona sa nenastvala pretoze mam taky pocit ze to docela pochopila
take kamosky nepadaju z neba...je to od nej velmi pekne gesto ...ale pozor co povies..ak sa jej este paci,moze jej to ublizovat..len ti to nechce povedat....
veru ja viem ze nepadaju a prave preto si ju este viac vazim ako predtym...ale zasek ona je taka ze kazdy druhy tyzden sa jej paci niekto iny no tak vies...a tomu ver ze ja davam dost pozor co a ako pred nou poviem v suvislosti s nim a mnou alebo take cosi...
ejha, je to dost dlhe a zozaciatku som si myslela ze aj zamotane... ale ono to voobec nie je zamotane! je to jednoduche a sama to urcite vies, lebo ty sa pacis jemu, on sa paci tebe = vec vybavenaaa
fakt dost dlhe ale zaujmave,no ja by tebou asi by som sa snazila byt s nim dost casto,najlepsie prekecat veceri ved ked on tebe pisal ci ides s nim von preco sa ho to neskusis opytat aj ty,naber odvahu. Drzim palce
Viazne to, pretoze obaja viete, co si chcete povedat, obaja na to intenzivne myslite, ale bojite sa to vyslovit a pritom vam nepracuje mozog a neviete sa uz tak bavit Akonahle sa prejavite, uz to nebude viaznut, ver mi...Som s chlapcom, s kt. som chodila do triedy 12 rokov a az teraz na vyske sme sa dali dokpy...vzdy sa mi apcil,a si aj ja jemu, ale komunikacia viazla...teraz si povieme vsetko a vzdy sa vynikajuco bavime Drzim palce Ono to nie je az take tazke, ako sa to na prvy pohlad zda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Z toho čo som si prečítal je ten triplX dosť bojazlivý,ale to nieje prekážkou. Sú taky chalani, ked sa im niekto páči tak chcú aby ta dotičná išla za nimi a nie on za ňou(myslíi hlavne ked predt=ym dôjde k nejakej komplikácii - ako u teba ze si mu naznacila ze sa ti nikto nepaci)... mam take nejake skusenosti s mojjimi kamaratmy,ktory boli podaktory takyto-mnohokrát na to doplatili. Pri takýchto situáciach často dochádza k tomu že po prijavení nejakych simpatii sa "zlaknu alebo zostnú nesmelí a "obydve strany (dievča a chalan) existujú v domienke že jeden o dtuhého nestoja a nemajú záujem.
jediné čo ti môžem poradiť,ozvy sa mu rýchlo,dajte stretko a porozpravajte sa o tom allebo druha varianta-napiš mu nejaku sms bud na rovinu z otazkou a-l-e-b-o nejako poeticky formou basničky . . .
no ved mi sme sa v nedelu stretli na turnaji a sli sme spolu domov a potom na druhy den mi volal ci nepojdem von...tak sme boli ale trochu to viazlo (ale ja myslim ze to kvoli tomu jeho kamosovi co tam bol)...no a kamoske som uz vysvetlila ze sa mi paci a to vsetko a ona sa nenastvala pretoze mam taky pocit ze to docela pochopila