Ako si mam prosim pekne vysvetlit to, ze moj byvaly ma o mne informacie. Vie o mne, čo robim a dnes to aj nahlas predo mnou vyhlasoval svojim kamosom, neviem ako to myslel, -ci to mam pocut abo nije (no pocula som)-...ze ja o nej viem ja mam o nej informa
prosim len seriozne...rozisiel sa so mnou on...boli tam problemy (on mal so sebou)...a opustil ma, ze mi nechce viac ublizit...tak ho teraz nechapem bo mam na neho este slabost...
ahojteee netusim co mam robit moj chalan sa somnou rozchadzal 3 tyzdne a nechapem preco vobec mi to nechcel povedat aj ked som mu to pisala,ked som sa snim chcela rozparavat necel sa a teraz ako mi povedal ze je koniec ja newem na neho zabudnuť....stale ked ho vidim niekedy si vsimnem ze pozera na mna a hned sa otoci potom men snim bolo tak dobre a teraz som na dne
@13 po prve si moc mlada...o tyzden zabudnes aj jeho meno, ked sa budes flakat s inym, a keci typu ja som ina si nechaj pre seba...po druhe ako sa da s niekym rozchadzat tri tyzdne?
@14 mno po 1 hehe uz je tomu dobre ze nie mesiac a newiem zabudnut a pritom bolo mnoho moznosti ale nie za 2 nechapem tomu ani ja ze 3 tyzdne mi nevedel povedat koniec...za 3 nepatrim k tym co maju tyzden jedneho na druhy tyzden ineho...a 6 mesiacov sme sa davali do kopi a za 2 mesiace sa to pokaslalo vsetko
@15 uff neriesim...neviem pochopit aj tak vztahom dnesnych mladych...ja som sa dal s babou dokopy tak po 7 dnoch co sme sa poznali...tak neviem ako sa to dnes riesi...som uz ina generacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov