no,dakujem wam,ze ste na toto klikli,potrebujem pomoct..na skolu chodi jeden chalan,zmenim meno..napriklad na rišo .. je to dost utiahnuty chalan .. ale ked je s kamaratmi,tak je z neho "frajer" .. pred kamosmi na mna nadawa a ked mu pisem na ICQ ked si u
... počkaj .. najpr pozriem vek .. aha!! 13 rokov Nechaj ho na pokoji!! Ak sa musí vystatovať pred kamošmy aký je frajer - tak ani na teba nebude milý!! Nájdi si nejakého kto ta nebude nazývať p...
niektori dospievajuci su taki, aj ja mam takeho spoluziaka...v skole sa mi furt smeje, lebo som skoro najmladsia z triedy a na icq je jak vymeneny ...ale on je taky ku kazdemu takze si zvykam ..ale samozrejme je to uplne iny pripad, pretoze ja ho nechcem...ale tak asi on ta nechce a nema o teba zaujem...a je fajn, ze si s tebou pise, ale ked pred kamosmi ta ohovara, nadava ti, tak neviem ci je az taky super...a neviem ani , ci by z vas boli nejaki super kamosi... ..bolo by to take falosne priatelstvo z jeho strany asi...
aj ja mám rada deli!!! a ty... dreamtheater (neznášam tu skupinu,pche) ... príde lepší.. čo vidíš na takom debilkovi? raz ma chalan nazve pičou a skončil..
On je ale picmuk, vykašli sa naňho, alebo z nim hod reč a ked sa neuvedomi vykašli sa naňho .A ked sa tak musi predvadzať pred spolužiakomi tak je to chudak.
preco prave take meno dpc... presla ma nalada docitat to, ale premozem sa
mozno je taky debilny a mysli si, ze ked ta bude tak zaujimavo nazyvat, povies mu nieco na to ... co ja viem, ja by som mu dala facku a kebyze mi niekto nadava ...vlastne to by sa nestalo, ale v tvojom pripade, by ma ten clovek absolutne nezaujimal..
ta ten chlapec je nedozrety debilko ke´d sa chce len predvadzať to musim uznať...lenže on si to neuvedomuje bo pomaly všetci v jeho veku su taky takže to budeš musie´t buď pretrpieť alebo ho ignoruj väčšinou to zafunguje a on potom za tebou dolezie...ale zase nespoliehaj sa len na to...lenže v´čšinou to pomaha
Zmia2000 : no a najlepsie je ze obidvaja ideme na tu istu strednu akurat on bude na hudobnom a ja na tanecnom odbore studovat .. hh,dneska som sa to dozvedela, .. nemam slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. Lebo má 15!!
2. Lebo je ešte nevyspelí.
3. Lebo toho ešte v gebuli veľa nemá.
4. Lebo chce byť frajer pred kamošmi.
5. Lebo ho asi nezaujímaš.
6. LEbo je zbabelec.
Možností je toľko - stačí si len vybrať
mozno je taky debilny a mysli si, ze ked ta bude tak zaujimavo nazyvat, povies mu nieco na to ... co ja viem, ja by som mu dala facku a kebyze mi niekto nadava ...vlastne to by sa nestalo, ale v tvojom pripade, by ma ten clovek absolutne nezaujimal..