Daj si to čo sa ti páči! Ja si oblečiem biele tričko nike kratke čierne džinsy cierne ponozky a je to a je mi to 17 kolkorat som to mal na sebe hlavne ze sa mi to paci
Hehe sak to je jedno ja som na konci roka bola oblecena jak najväcsi debil lebo som tam ani vobec nemala posledny den byt ale teraz to napravim, ja si oblekam moje cervene gulickove satickyyy
alebo cica..Precitaj coool casaky,hodinu rozmyslaj,co setko si si stihla za maminkine peniazky kupit toto leto a kombinuuuuj.ani nespi,ani nejedz.... ,ono urcite pride napad.alebo sa dohodnite so super kamaratkami ,co si obleciete,aby ste boli setky rovnakeee.sak z vas nadrzani 15-rocni chlapci v prvy den hned odpadnuuu .ja nemozem z tohto...take humorne forum,az by som plakala
Moja prvá varianta: biele tenisky, čierne dierkované pančuchy, biela minisukňa, čierne tričko, alebo druhá varianta - namiesto čierneho trička biela blúzka a čierno- ružový korzet ale ten mi mama ešte musí zašiť takže dúfam že sa jej to podarí ach jaj.. novo kúpený a už dosratý... je to možné?? a ani mi tesný nebol.. akože... kvalita... a je z new yorkeru teda som nečakala že majú takúto kvalitu... ouuu... čo už :- /
@32 ty kde žiješ? ňujorker a kvalita?? cica, to by si musela nakupovať v inak drahých obchodoch, aby si mala akú takú známku kvality... hoci záruka nie je nikde...
btw, medzi korzetom predávaným v newyorkeri a korzetom predávaným v nejakom čajna obchode nie je žiaden rozdiel. okrem nablýskaného obchodného domu a veľkej reklamy... ale veď to osvietenie raz príde
@43- tak ako mne zatiaľ všetky veci čo z new yorkeru mám tak držia a som s nimi spokojná a keby boli všetky veci tak nekvalitné ako tvrdíš tak by ten obchod mohli rovno zavrieť, nie? Keby sa všetko všetkým dosralo a všetci by to chodili reklamovať.. takže nejaká kvalita tam byť musí open_mouth:prav ma ak sa mýlim keďže sa v tom tak vyznáš ako vidím
co si mam obliect v pondelok do skoly už fakt neviem co si mam na seba dat sakra keby ze mi poradite budem rada snazim sa mat kazdy den nieco ine zatial mi to ide ale už v pondelok neviem co si mam dat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
"nebude vadit ak ma uvidia v niečom co som uz mala ?"
nebude...tricko a rifle si daj
(alebo žeby som sa mýlila?)
To sú problémy. Ja som mal na konci roka normálne kraťasy a tričko. A pohoda. Zajtra asi tiež. Bože, veď si daj rifle a tričko. Stačí.
A cestou do školy ťa roztrhá pes a budeš super cool
v čom idem ja? čo ráno nájdem na zemy a nebude to moc špinavé alebo to nebude moc smrdieť po domácom. možno sa aj očešem, uvidíme
Daj si čo chceš, nepoznám normálneho človeka, čo by nosil každú vec len jedenkrát to by bol hromadný krach, nemyslíš?
daaaaaam si vreece a je mi jedno,,,aj thak nemas koho ohurit,,jednie tajna ucitelska laska
btw, medzi korzetom predávaným v newyorkeri a korzetom predávaným v nejakom čajna obchode nie je žiaden rozdiel. okrem nablýskaného obchodného domu a veľkej reklamy... ale veď to osvietenie raz príde
Ešte na rozdiel v cene si zabudla ;-D
Prečo by ho zatvárali?
Ak sa nebude dariť, tak proste do výkladu dajú plagáty viacerých polonahých svalovcov a hneď to bude zasa dosť cool ...