Normálny spevák a človek ako ostatní, dojebkal sa tými plastikami ako každá ,,star"" ...Len nerozumiem prečo okolo jeho smrti bol až taký rozruch. Jeho piesne sa aj tak začali najviac počúvať po jeho smrti .
@23 s tym nesuhlasim je pravda ze nasa generacia ho uz tak nezrala ale ked vyrastali nasi rodicia to bolo uplne o niecom inom...
Ja osobne si myslim, ze nebol pedofil ako sa o nom hovorilo... V dectve bol psychycky tyrany vlastnym otcom a proste mal v sebe zakorenene ze ma rad deti ale neverim ze ich zneuzival alebo nieco take... proste moj nazor
Spevak - naprosto jedinecny mam vsetky jeho pesnicky (resp tie ktore vydal pred 20 rokmi nez nastalo ticho)
Vyzor ? Uprimne ... nevydrzal by som sa na neho dlho pozerat to ako vyzeral po tych plastikach z toho mi proste je zle....
Moje bezvyznamne hodnotenie ako prinos pre ludstvo a cloveka - tak ako som ho vnimal 9 bodov z 10....
V prvom rade si myslim ze kym zil tak kazdy na neho nadaval a kaslal na neho a teraz vsetci smutia. Dost smutne podla mna, aj ked som ho nejako nemusel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@3
Ja osobne si myslim, ze nebol pedofil ako sa o nom hovorilo... V dectve bol psychycky tyrany vlastnym otcom a proste mal v sebe zakorenene ze ma rad deti ale neverim ze ich zneuzival alebo nieco take... proste moj nazor
Spevak - naprosto jedinecny mam vsetky jeho pesnicky (resp tie ktore vydal pred 20 rokmi nez nastalo ticho)
Vyzor ? Uprimne ... nevydrzal by som sa na neho dlho pozerat to ako vyzeral po tych plastikach z toho mi proste je zle....
Moje bezvyznamne hodnotenie ako prinos pre ludstvo a cloveka - tak ako som ho vnimal 9 bodov z 10....
@jerry483 , thx
@hangtime11 , dozvedelaa
A myslím že to bol šupa človek!!