...aky mas na to nazor ked napr. chlap podvedie svoju holku...robi to poza jej chrbat a nerobi mu problem si to znova a znova zopakovat...pritom sa obhajuje slovami ze chce len mensie rozptylenie lebo jeho vztah mu pripada uz o nicom... ????(klasika...ts)
Myslím si presne to isté, ako keď partnerka podvádza partnera.
A myslím, a určite viem, že to láska nebude. Okamžite ukončiť "partnerstvo". Aspoň ja by som to tak spravil. Na takýto prípad neexistuje ospravedlnenie.
súhlasím s tým že ak dotyčný/á podvedie svojho partnera určite ho skutočne nemiluje...zamilovaný človek na také niečo ani len nepomyslí nie to ešte aj dopustiť niečo podobné...
Rozchod..Čo urobí raz,urobí aj druhý krát...a najlepšie je,keď sa naďalej tvári akože nič,a potom keď sa to už baba dozvie(od niekoho iného) sa tvári že čo?? a to vadí ?? a to sa nemá ?? bože..
@kaboooo ANO, hm nevera vzdy nemusi znamenat to ze clovek prestane lubit svojho partnera moze to byt skrat ak je to raz ... alebo zalezi za akej prilezitosti , to je moj nazor
Ja osobne s tým nemám skúsenosť..Teda podjebal ma frajer (ááno,14ročnú!),ale nie opakovane a blabla...ALe poznám takých..podla mna je to kokot, keď si nevie vážiť to čo má, nech ide kadelahšie...
neodpustila by som ani bohovi... (raz som to spravila a už nikdy viac. ked chlap lubi, tak nepodjebe ) a ked chce mat volno, tak na co ma holku, ktoru podj...?.. nedava mi to zmysel.
ja by to nedokazal no poznam x pripadov a su spolu,maju deti...chlap zensku podvedie a povie ti ale rado nieze sa jej to dostane do usi...ok v poho nejdem ti zburat manzelstvo...ale aj poniektore zeny,ktore si povedia ze ich to len tak s casu na cas omrzi to robia
nepochopiteľná hlúpusť jedného človeka bu´d je v tom moment opitý alebo degenerovaný ak ja schopný čo i len pomyslieť na to že mu môže byť s niekým lepšie ako s tým s kým je práve teraz
ako pozeram tak u tych co podvadzaju sa nevyplatia ziadne vyhovorky taze hlapi...ale aj baby.... nepodvadzajte ked skutocne milujete...a ked nemilujete tak neklamte tu druhu osobu
No ja ani sama nefiem co si mam otom mysliet....je vela pričin preco chalan odrbava holku alebo holka chalana moze to byt v tom ze holka neuspokojuje chalana alebo ze sa snim nechce vyspat ...no je toho vela...ale ja som mala chalana ktory ma odrbaval a ked som sa to dozvedela hned som ho poslala kade lahsie ...ale jednej veci nerozumiem naco chalan sa dava dokopy s holkou ked ju odrbava no naco sa snou potom dal dokopy ked jej je aj tak neverny,,,to kludne mohol ostat sam a robit toto iste co robil aj ked mal holku ...hmm tato otazka mi stale vrta v hlavke lebo tomu nerozumiem ,,,ja som v zivote neodrbala chalana a dufam ze ani neodrbem proste nesom taky typ cloveka co by sa zahraval s nieciimi citmy ...alebo naopak holka odrbuje chalana no ten vztah potom nema zmysel a tak ci tak nastane potom rozchod ...niekedy nas holky nechapem ake take svine mozu byt vcetne vynimkam ,,,,
moj nazor je ze zo je spinavost!!! ... taky partner/ka nema buducnost spolu! ... Dokonca to skodi aj ostatnym ...
Priklad ci moj nazor:
baba chodi z chalanom baba ho zacne podozrievat ze ju podvadza ale vobec to neni pravda opusti ho (co podla mna neni ani laska) a rozprava dalej dalsim ze je "kure..k" a pod. a chudak chalan je opusteny a ziadna ho nechce a pod. Dalej na to doplatia aj ostatny VERNY chalani (co priznavam je naozaj malo ale neobhajujem ani baby vsak skym potom ty chalani podvadzaju?!) doplatia na tym ze baba mu neveri a nepusta sa z toho dovodu do vztahu snim lebo si mysli ze ju podvedie a to vobec nemusi byt pravda (moj pripad hh nedokazem podviest svoje dievca preco by som to i robil ked niekoho milujem nemam na to dovod a aj keby som mal to nespravym - myslim ze som stych vyhinutych typov ludi ale verit mi to nemusi nikto a to ma vie stvat a /pozn. asi preto som sam hh/ ) ... je to smutne v dnesnej dobe a podla mna to nikam ani takto dalej nespeje ...
O tomto by som dokatal pisat hodiny a hodiny dokonca aj knihu asi ... ale ak niekto chce "pomoct" z laskou rady a tak vyrozpravat rad pomozem nehanbite sa napisat mi... robim to rad...
ked niekto podviedol, tak nemiluje. A ked nemiluje, nie je čo riešiť. Načo potom ostávať pri osobe, ktorú nemilujem. Obhajujú sa len falošníci, ale tí nevedia, čo je láska - a s takými ostávajú len blbci. Tak jasný rozchod - môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
každý raz urobí chybu,každý raz šliapne vedľa,ako má...
neobhajujem nikoho..ani nič podobné..
..ale na druhej strane to človeka zraniť vie..
..ako som už povedala..
.každý robí chyby.
A myslím, a určite viem, že to láska nebude. Okamžite ukončiť "partnerstvo". Aspoň ja by som to tak spravil. Na takýto prípad neexistuje ospravedlnenie.
Eh. Asi takého poznáš keĎ si zašla tak do detailov.. je to idiot, ruky od neho preč. Ani nemá zmysel zaoberať sa tým čo urobil stačí už aj čo povedal.
Ale nedokážem si ani predstaviť, že by som bola bez neho.
Priklad ci moj nazor:
baba chodi z chalanom baba ho zacne podozrievat ze ju podvadza ale vobec to neni pravda opusti ho (co podla mna neni ani laska) a rozprava dalej dalsim ze je "kure..k" a pod. a chudak chalan je opusteny a ziadna ho nechce a pod. Dalej na to doplatia aj ostatny VERNY chalani (co priznavam je naozaj malo ale neobhajujem ani baby vsak skym potom ty chalani podvadzaju?!) doplatia na tym ze baba mu neveri a nepusta sa z toho dovodu do vztahu snim lebo si mysli ze ju podvedie a to vobec nemusi byt pravda (moj pripad hh nedokazem podviest svoje dievca preco by som to i robil ked niekoho milujem nemam na to dovod a aj keby som mal to nespravym - myslim ze som stych vyhinutych typov ludi ale verit mi to nemusi nikto a to ma vie stvat a /pozn. asi preto som sam hh/ ) ... je to smutne v dnesnej dobe a podla mna to nikam ani takto dalej nespeje ...
O tomto by som dokatal pisat hodiny a hodiny dokonca aj knihu asi ... ale ak niekto chce "pomoct" z laskou rady a tak vyrozpravat rad pomozem nehanbite sa napisat mi... robim to rad...
ps: nepodvadzajte sa ale MILUJTE SA!